Kreditchef sökes till Tjörns Sparbank

Vill du jobba i en lokal och engagerad sparbank som brinner för bygdens bästa?

Arbetsbeskrivning

Som kreditchef ansvarar du för bankens kreditområde. Det omfattar arbetssätt, regelefterlevnad, kontroll, analys, uppföljning, rapportering och kreditkvalitet. I din vardag är du även ett bollplank för bankens rådgivare i kredit- och kravärenden. Du har en plats i bankens ledningsgrupp samt riskråd och du rapporterar direkt till vd.

 

Vem är du?

Vi söker dig som är riktigt duktig inom kreditområdet. Du har ett starkt driv, är framåt, engagerad och har en god analytisk förmåga. Erfarenhet från arbete på bank är ett krav och har du haft en liknande tjänst är det en stor fördel.

 

Frågor och ansökan

Frågor om tjänsten besvaras av vd Hans Tiderman, 0304-67 68 51 eller hans.tiderman@tjorns-sparbank.se
Facklig representant för Finansförbundet, Nathalie Kjellberg, nås på 0304-67 88 03 eller nathalie.kjellberg@tjorns-sparbank.se

Välkommen att mejla din ansökan senast den 25 september till personalansvarig elisabeth.andersson@tjorns-sparbank.se

 

Tjörns Sparbank - Vi bryr oss om

Tjörns Sparbank är bygdens bank och inte en bank i mängden. Ända sedan 1906 har vi jobbat efter samma grundidé. Att sparande är för alla människor och att en sparbanks vinst ska återinvesteras i bygden, så att den kommer till nytta för många. Idag har vi tre kontor på Tjörn, alla med engagerad och personlig service. Och än idag följer vi sparbanksidén. Att hjälpa människor att förverkliga sina drömmar genom en sund ekonomi och samtidigt göra vår bygd till en bättre plats. Det är därför vi stöttar massor av lokala föreningar och initiativ. Det tror vi att många har glädje av.

tjorns-sparbank.se

Senast uppdaterad: 
2018-09-11