Skriv sökord

Kreditadministratör sökes till Laholms Sparbank

Lediga tjänster
Kreditchef sökes

Senast uppdaterad: 6 oktober, 2021

Kreditadministratör sökes till Laholms Sparbank

Gillar du krediter och att leverera service i världsklass, då är det här tjänsten för dig. Vi kommer fortsätta vår påbörjade resa för att samla kompetens och arbetsuppgifter i Backoffice. En avdelning som har som uppgift att stödja kund och affär. I samband med detta kommer vi utöka bemanningen på avdelningen. 

Vi ser det som en fördel om du har Swedsecs Rådgivarlicens och Bolånelicens samt att du har erfarenhet av bankens kreditsystem ASK, Låna Ut och COS. Vidare är det en fördel om du arbetet i såväl privat- som företagsaffären i dessa system

I denna roll behöver du:

Kunna arbeta strukturerat med handläggning av krediter

Ha en gedigen erfarenhet inom kreditaffären

Förmågan att utbilda / utveckla kollegor genom telefon, mejl samt digitala möten.

Du är ansvarskännande, noggrann och social. Du är resultatinriktad och har drivkraften att uppnå både egna och bankens mål.  Du tycker om att arbeta i grupp men har också en stor egen motivation och stort engagemang.

Vi värdesätter de kvaliteter som mångfald tillför verksamheten. Samt att dina personliga egenskaper är viktiga.

Kanske är just du nyfiken på att arbeta i en fristående Sparbank med stark lokal förankring eller så vill du ha en ny utmaning tillsammans med duktiga kollegor och nöjda kunder?

Är du intresserad av tjänsten och vill ha mer information är du välkommen att kontakta:  Carola Svensk, tel. 0430-49107

Finansförbundet representeras av Gunilla Lindgren, tel. 0430-49149

Välkommen med din ansökan senast 30 oktober till HR-ansvarig:  ann-christin.jonsson@laholmssparbank.se

Laholms Sparbank är en fristående Sparbank som har god tillväxt, stark ekonomisk ställning och är marknadsledande inom vårt verksamhetsområde. Affärsvolymen är ca 18 miljarder kronor och banken har ett 45-tal medarbetare.

Våra värderingar är viktiga för oss och för våra kunder – Vi står för omtanke, kvalité och relationer.

Laholms Sparbank

Sparbanker

Sveriges cirka 60 sparbanker har något som är alldeles unikt och som vi har med oss sedan den första Sparbanken bildades 1820. Vår verksamhet är lokal. Våra huvudkontor finns runt omkring i landet på små och medelstora orter. Vi brinner för de orter vi verkar på och låter ofta stora delar av vår vinst gå tillbaka till orten och till dem som bor där på olika sätt.

Genom Sparbankernas samarbete med Swedbank är vi dessutom med och utvecklar ny teknik och nya produkter & tjänster som snabbt kommer våra kunder till gagn.

Dela sidan: