Skriv sökord

Kinda-Ydre Sparbank – ”Vi ställer inte in Bankvarvet, vi ställer om!”

Corona I samhället

Senast uppdaterad: 15 april, 2020

Kinda-Ydre Sparbank flyttar motionsloppet Bankvarvet till ett senare tillfälle på grund av coronapandemin. Den 11 september är nya datumet för folkfesten med hälsa och motion i fokus.

– Vi är angelägna om att genomföra Bankvarvet i år. Därför ställer vi inte in, utan vi ställer om arrangemanget, säger Johan Widerström, vd för Kinda-Ydre Sparbank.

Premiären förra året blev verkligen lyckad. Förra året deltog omkring 900 skolelever i Kinda under dagen och 400 personer ställde upp i motionsloppet för allmänheten framåt kvällen. I år planeras för att även skolelever från Ydre ska delta. Start- och målområdet förläggs till Kullaparken i Kisa.

Det var planerat att genomföra Bankvarvet fredagen den 5 juni, men till följd av den rådande coronapandemin flyttas motionsloppet fram till fredagen den 11 september.

Bankvarvet är ett stort arrangemang, som planeras och genomförs av den lokala sparbanken i nära samarbete med lokala idrottsföreningar. Det går åt mycket folk för att allt ska flyta på och bli så bra som det är tänkt.

– Vi är en bank för livet. Hälsan är en av vår tids viktigaste frågor. Ungdomar och vuxna behöver ta sin egen hälsa på allvar och röra på sig. Genom Bankvarvet vill vi ge en rejäl kick med inspiration. Alla är välkomna att delta, säger Johan Widerström.

Deltagarna väljer själva om de vill promenera, lufsa eller springa de fem kilometrarna. Bankvarvet är ett motionslopp för alla där tiden inte är det viktigaste, utan där gemenskap och motionsglädje får stå i centrum och där energi och bättre kondition blir vinsten.

För ytterligare information, kontakta: Johan Widerström, vd Kinda-Ydre Sparbank
Tel: 0494-79 429, mobil: 070-699 56 00
E-post: johan.widerstrom@kindaydresparbank.se

Om Kinda-Ydre Sparbank – kundernas bank
Kinda-Ydre Sparbank grundades 1866 och är främst verksam i Kinda, Ydre och södra delen av Linköping. Ett 30-tal medarbetare jobbar på kontoren i Kisa, Österbymo, Rimforsa och Horn. Banken har ca 17 000 kunder. Privatpersoner och företag erbjuds tjänster inom bank, försäkring, fastighetsförmedling och juridik.

Kinda-Ydre Sparbank har inga aktieägare, utan är en fristående och självständig sparbank. Det är kunderna tillsammans som genom utsedda huvudmän bestämmer och har inflytande över banken. Delar av vinsten går tillbaka till det lokala samhället. Affärsvolymen, d v s summan av in- och utlåning, är drygt 8 miljarder kronor. Mer info på www.kindaydresparbank.se

Dela sidan: