Skriv sökord

Jonas Eriksson i inspirerande föreläsning på Tjörn

Aktuellt I samhället

Onsdagen den 6 november besökte en av vår tids mest erfarna fotbollsdomare, den nu pensionerade Jonas Eriksson, Akvarellmuseet i Skärhamn. Det var Tjörns Sparbank som denna krispiga afton bjöd in till föreläsning. Publiken lämnades med glädje, eftertanke och inspiration för att nå en lyckad målsättning och ett framgångsrikt entreprenörskap. 

Kvällen inleddes med kaffe och smörgås, därefter fick de drygt 130 åhörarna ta del av en föreläsning av Olof Manner, makroanalytiker med 30 års erfarenhet som nu innehar den friare rollen som senior rådgivare där tillställningar som denna ingår. Olof höll en dagsaktuell makroekonomisk genomgång som var enkel att greppa även för novisen och uppskattades av publiken. Efter en bensträckare var det dags för årets huvudakt att inta scenen och fem minuter in i föreläsningen hade Jonas Eriksson tillsett en god stämning med många skratt och stor igenkänning. En dragning med många paralleller till hans tidigare yrke, fotbollsdomare på elitnivå, som han tagit vara på och lyckats applicera både i sitt privatliv och på sitt framgångsrika entreprenörskap.

Alla besökare fick med sig något och kvällen avslutades i positiv anda!

Hela entrépengen skänktes till Barncancerfonden

För tredje året i rad fick kvällens huvudakt, i detta fall Jonas Eriksson, välja vart entréintäkterna skulle skänkas och valet föll i år på Barncancerfonden.

– Tillsammans med våra besökare och som tack till våra föreläsare inbringade denna kväll 11 475 kronor till Barncancerfonden, säger Hans Tiderman, VD på Tjörns Sparbank. Vi vill rikta ett stort tack till alla som bidragit och till Jonas för att du valde just denna viktiga organisation. Helt fantastiskt vad vi kan göra tillsammans, avslutar Hans.

Sparbankernas Riksförbund
Sparbankernas Riksförbund
Sparbankernas Riksförbund
Dela sidan: