Skriv sökord

I Götene för att stanna

I samhället
Patrik Meijer vd Sparbanken Skaraborg
I Götene för att stanna. Patrik Meijer vd Sparbanken Skaraborg

Senast uppdaterad: 18 april, 2023

På samma adress som under de senaste 60 åren slår nu Sparbanken Skaraborg upp dörrarna till det nyrenoverade kontoret i Götene. Satsningen på att rusta upp lokalerna och skapa en miljö bättre anpassad för dagens typ av möten är en av företagets största satsningar genom tiderna.

Bankerna är idag en samhällsfunktion som funnits i hundratals år och i takt med digitalisering och samhällets behov har människors vardag och vanor förändrats över tid, detsamma gäller även för banken. Ombyggnationen av bankkontoret i Götene görs med anledning av att stanna kvar som en stark och tillgänglig bank på den lokala marknaden i många år framöver. Lokalerna är uppdaterade med ny teknik, bättre anpassade rum för att slippa överhörning och mer tillgängliga ytor för såväl kortare och spontana ärenden som längre och mer komplexa.

Förra veckan öppnades dörrarna igen efter ett par månader av renovering. Resultatet är en öppen, ljusare och bättre anpassade lokal.

-Vi ser oss som självklara parter i människors och företagens ekonomi i Skaraborg, vi vill fortsätta växa här och att satsa på våra fyra orter och skapa de bästa av mötesplatser för våra medarbetare och kunder var inget svårt beslut att ta. Vår historia med 175 år som bank bakom oss är anrik och värdefull, den ska vi fortsätta bygga vidare på nu säger Patrik Meijer, VD på Sparbanken Skaraborg.

Skaraborg känns igen 

Med mönster med inspiration från harvade åkrar, färger från naturen och sten från Kinnekulle är tanken att bankens starka förankring i Skaraborg ska kännas igen även i lokalen. Fram till sommaren kommer resterande interna ytor i lokalen att renoveras och därefter är hela ombyggnationen av kontoret i Götene färdig.

Patrik Meijer VD, patrik.meijer@sparbankenskaraborg.se, +46705757218

Sparbanken Skaraborg – i Götene för att stanna

Sparbanken Skaraborg är verksam i Skara, Vara, Götene och Essunga kommuner. Huvudkontoret ligger i Skara och banken har idag närmare 45 000 kunder och 120 medarbetare. Sparbanken Skaraborg är en fristående sparbank som ägs av Sparbanksstiftelsen Skaraborg.

Lena Karlsson
Lena Karlsson
lena.karlsson@sparbankerna.se
Dela sidan: