Skriv sökord

Högsby Sparbank söker ytterligare Privatrådgivare och Företagsrådgivare

Lediga tjänster
Privatrådgivare och Företagsrådgivare, Högsby Sparbank, söker, ytterligare Privatrådgivare, Företagsrådgivare,

Senast uppdaterad: 23 september, 2022

Vill du jobba i ett företag där vi älskar affärer, där kundnöjdhet är hedersord, där det vi gör tillsammans är det som skapar framgång och där byggandet av personliga relationer är verktyget. Då skall du läsa vidare.

Att jobba på Högsby Sparbank innebär ett ansvarstagande för bankens kunder och kollegorna, men också för sin personliga utveckling. Vi söker dig som vill lite mer, jobbar självständigt och ser personlig utveckling som en självklarhet. Som rådgivare är du bankens ansikte utåt och din roll blir att ta hand om våra nya privatkunder.

Vårt verksamhetsområde är Högsby, Oskarshamns och Uppvidinge kommuner och vi söker dig som tycker det skulle vara spännande att vara med och utveckla verksamheten i Uppvidinge kommun.

  • Du kommer att få möjligheten att bygga upp din egen kundbas tillsammans med nya kunder som väljer Högsby Sparbank. Fokus ligger på att utveckla en god affärsrelation med kunderna och att jobba proaktivt och engagerat.
  • Privat och -företagsavdelning arbetar tillsammans för att träffa anställda hos våra företagskunder och besöka olika företag tillsammans. Så det är en fördel om du är bekväm i att arbeta i olika miljöer.
  • Du kommer att deltaga i kundaktiviteter och olika externa aktiviteter som förekommer i vårt verksamhetsområde.

Att sätta kunden i centrum och ge hög service är en självklarhet för dig – precis som ett gott affärsmannaskap och teamarbete. Det är viktigt att du är intresserad av människor, är utåtriktad, har stor egen drivkraft, motiveras av mål och tycker om att erbjuda kunder våra produkter samt agerar utifrån bankens värderingar.

Du är noggrann, tar egna initiativ och hittar lösningar.

Det är en merit om du har ekonomisk utbildning på högskolenivå. Det vi också tittar på är dina erfarenheter av tidigare bankarbete samt att vi gärna ser att du är Swedseclicensierad.

Vill du veta mer om tjänsten

Joakim Malmdahl, joakim.malmdahl@hogsbysparbank.se telefon 0491-209 25, 070-2416993 för företagstjänsten och Ann-Christin Thörn-Håkansson, ann-christin.thorn-hakansson@hogsbysparbank.se telefon 0491-209 40, 070-24025120 för privattjänsten.
Facklig representant för Finansförbundet är: Kajsa Pleijert, kajsa.pleijert@hogsbysparbank.se telefon 0491-209 33.

Dina ansökningshandlingar jämte CV önskar vi via mail till ann-christin.thorn-hakansson@hogsbysparbank.se senast 2022-10-15. Välkommen med din ansökan.

Om Högsby Sparbank

Lite skämtsamt brukar vi säga att en riktig bank har huvudkontoret på Storgatan. Det är förstås inte hela sanningen. Men som sparbank har vi med oss ett arv som är helt unikt: Vår verksamhet är verkligen lokal. Vårt huvudkontor finns på orten och den närhet vi har till våra kunder gör att vi känner dem bättre, och dom oss, än många andra aktörer i branschen. Vi brinner för det nära och lokala, och låter ofta stora delar av vår vinst gå tillbaka till bygden och till dem som lever och verkar här. Som en röd tråd genom historien har våra grundläggande värden alltid varit desamma:

  • Den folkliga förankringen är grunden för sparbankernas verksamhet
  • Sparbankerna ska genom sin verksamhet skapa ökad ekonomisk frihet för kunderna
  • Sparbankerna ska vara ortens bank och ta aktivt ansvar för utvecklingen av näringsliv och kommun
  • Sparbankerna ska vara en stark konkurrensfaktor på marknaden
  • Sparbankerna ska driva aktiv opinionsbildning för att främja stora kundgruppers intressen

Högsby Sparbank startade sin verksamhet här i Högsby 1895. Året därpå grundades Långemåla Sparbank. Sju år senare bildades Fagerhults Sparbank. 1963 fusionerade Högsby Sparbank med Långemåla Sparbank och 1969 blev det fusion med Fagerhults Sparbank. Högsby Sparbank förvärvade 1998 Föreningssparbankens kontorsrörelse i Högsby.
hogsbysparbank.se

Dela sidan: