Skriv sökord

Häradssparbanken Mönsterås söker Privatrådgivare

Lediga tjänster
Häradssparbanken Mönsterås söker Företagsrådgivare

Senast uppdaterad: 25 november, 2022

Vill du jobba i ett företag där kundnöjdhet är ledordet, där det vi gör tillsammans är det som skapar framgång och där personliga relationer är det främsta verktyget?
I så fall ska du läsa vidare!

Häradssparbanken Mönsterås är en av landets 58 fristående sparbanker. Lokal förankring med lokalt beslutsfattande, kompetenta medarbetare och en stark vilja att göra våra kunder nöjda har gjort att vi idag är en växande bank med 30 medarbetare. Tillsammans tar vi hand om bankens ca 16 000 kunder och de ca 11 miljarder som de låter oss förvalta. Häradssparbanken Mönsterås har en lång tradition med nöjda bankkunder, på såväl privat- som företagsmarknaden. Detta ger oss en bra grund för vår fortsatta utveckling och tillväxt. Vi söker nu en Privatrådgivare

Sara Westerberg, privatrådgivare
-Att jobba som privatrådgivare på Häradssparbanken är både roligt och utvecklande men framför allt inspirerande. För mig är det viktigt med en arbetsgivare som ständigt jobbar med att utveckla både sin personal och sin verksamhet.

Några av våra kunders kommentarer vid vår senaste kundundersökning.
– Fortsätt med den trevliga stämningen och den otroligt fina servicen ni har.
-Fortsätt att bibehålla er identitet och det som gjort er så bra idag.

Din roll
Som privatrådgivare hos oss brinner du för att ge våra kunder dina bästa råd utifrån kundens specifika förutsättningar. Vi vill att våra kunder ska få uppleva det vi kallar för ekonomisk livskvalitet inom områdena bolån, spara, pension och försäkringar. Vi erbjuder ett roligt och utvecklande arbete där du som rådgivare kan göra stor skillnad för kunderna och där vi ser att du ska vilja växa tillsammans med oss.

Dina Kvalifikationer
Det viktigaste för oss är att du har ett genuint intresse för människor och är duktig på att skapa goda relationer genom att utveckla ett ömsesidigt förtroende. Vi ser gärna att du har erfarenhet av rådgivning från bank- eller försäkringsbranschen. Swedsec och Bolånelicens är ett extra plus. Teamkänslan är viktig hos oss, varför vi vill att du har en väl utvecklad samarbetsförmåga och tycker att det är viktig att ha kul på jobbet. Som Sparbank har vi en stark lokal förankring vilket vi hoppas att du kan bidra till.

Tidigare erfarenheter av arbete inom bank är ett plus, men viktigast för oss är dina personliga egenskaper.

Nästa steg

Är du intresserad och vill veta mer är du välkommen att kontakta privatmarknadschef Sandra Palmqvist sandra.palmqvist@haradssparbanken.se, telefon 0499-452 17 eller facklig representant, Marie Mohs, marie.mohs@haradssparbanken.se, 0499-452 01.

Dina ansökningshandlingar samt CV skickar du per mail till Sandra. Observera att vi utvärderar inkomna ansökningar fortlöpande, så vänta inte med att skicka in din ansökan.

Dela sidan: