Skriv sökord

Häradssparbanken Mönsterås söker medarbetare till Kundstöd Företag

Lediga tjänster
solljus

Senast uppdaterad: 1 juli, 2020

Vill du jobba i ett företag där kundnöjdhet är hedersord, där kundaffären står i centrum och där personliga relationer är det främsta verktyget? Vill du bidra till att leverera ekonomisk livskvalité till våra kunder? Vill du arbeta i en bank som har som målsättning att vara en bank i världsklass? I så fall ska du läsa vidare!

Häradssparbanken Mönsterås är en av landets 58 fristående sparbanker. Lokal förankring med lokalt beslutsfattande, kompetenta medarbetare och en stark vilja att göra våra kunder nöjda har gjort att vi idag är en växande bank med 30 medarbetare. Tillsammans tar vi hand om bankens ca 15 000 kunder och de dryga 8,7 miljarder som de låter oss förvalta. Häradssparbanken har en lång tradition med nöjda bankkunder, på såväl privat- som företagsmarknaden. Detta ger oss en bra grund för vår fortsatta utveckling och tillväxt. Vi söker nu ett

Kundstöd Företag

Arbetsuppgifter
Vi söker dig som vill arbeta i en viktig roll för Häradssparbankens företagskunder. Din uppgift är att i team med våra kundansvariga rådgivare leverera bästa service till dessa kunder inom våra huvudområden betala, låna och spara/försäkra. Som kundstöd har du en stödjande funktion där du stöttar kundansvariga med exempelvis hantering av kundens grundläggande banktjänster, kredithantering, och arbete med kundkännedom. I arbetet ingår många direkta kundkontakter för att på bästa sätt tillmötesgå våra kunders behov. Vår förväntan är att du bidrar med ett starkt engagemang och hög kompetens. Din målsättning är att alltid se till att våra kunder känner att Häradssparbanken ger den bästa bankupplevelsen.

Kvalifikationer
Du har ett stort intresse för affärer och drivs av att utveckla dessa, med såväl befintliga- som nya företagskunder. Du ser som din viktigaste uppgift att vara ett stöd för dina kundansvariga kollegor i deras kundaffärer och du tummar inte på kvalitén. Du ser dig som positiv, utåtriktad och drivs av att uppnå resultat. Teamkänslan är viktig hos oss, varför vår önskan är att du har en väl utvecklad samarbetsförmåga, är ödmjuk och prestigelös. Tidigare erfarenheter av arbete inom banksektorn är en avgörande förutsättning för tjänsten.

Nästa steg
Är du intresserad av tjänsten eller vill veta mer om vad den innebär, kontaktar du bankens företagsmarknadschef Johan Forneheim via johan.forneheim@haradssparbanken.se, eller telefon 0499-452 26 alt. 070-516 74 30. Facklig representant för Finansförbundet är Marie Mohs, marie.mohs@haradssparbanken.se, telefon 0499-452 01.

Dina ansökningshandlingar samt CV skickar du per mail till Johan senast den 31 juli. Observera att vi utvärderar inkomna ansökningar fortlöpande, så vänta inte med att skicka in din ansökan.

För mer information om oss, se www.haradssparbanken.se.