Skriv sökord

Häradssparbanken Mönsterås söker Företagsrådgivare

Lediga tjänster
Häradssparbanken Mönsterås söker Företagsrådgivare

Senast uppdaterad: 25 november, 2022

Vill du jobba i ett företag där kundnöjdhet är ledordet, där det vi gör tillsammans är det som skapar framgång och där personliga relationer är det främsta verktyget?
I så fall ska du läsa vidare!

Häradssparbanken Mönsterås är en av landets 58 fristående sparbanker. Lokal förankring med lokalt beslutsfattande, kompetenta medarbetare och en stark vilja att göra våra kunder nöjda har gjort att vi idag är en växande bank med 30 medarbetare. Tillsammans tar vi hand om bankens ca 16 000 kunder och de ca 11 miljarder som de låter oss förvalta. Häradssparbanken Mönsterås har en lång tradition med nöjda bankkunder, på såväl privat- som företagsmarknaden. Detta ger oss en bra grund för vår fortsatta utveckling och tillväxt. Vi söker nu en Företagsrådgivare

Din roll
Vi söker en företagsrådgivare som vill växa tillsammans med oss och våra kunder. I denna roll arbetar du tillsammans med dina kollegor i ett team med rådgivning och i många fall avancerade banktjänster till kunderna. Vår förväntan är att du bidrar med ett starkt engagemang och hög kompetens samt har som mål att alltid vilja ge Häradssparbanken Mönsterås kunder den bästa bankupplevelsen och dina kollegor en trivsam arbetsmiljö.

Dina kvalifikationer
Du har ett stort intresse för människor och drivs av att utveckla affärer med såväl befintliga som nya företagskunder. Som person är du positiv, utåtriktad och gillar att uppnå resultat. Teamkänslan är viktig hos oss, varför vi gärna ser att du har en väl utvecklad samarbetsförmåga samtidigt som du är ödmjuk och prestigelös. Tidigare erfarenheter av arbete inom bank eller företagande är ett plus, men viktigast för oss är dina personliga egenskaper.

Nästa steg
Är du intresserad av tjänsten eller vill veta mer om vad den innebär, kontaktar du bankens VD Christel Ödell via christel.odell@haradssparbanken.se, eller telefon 0499-452 30.
Facklig representant för Finansförbundet är Marie Mohs, marie.mohs@haradssparbanken.se, telefon 0499-452 01.

Dina ansökningshandlingar samt CV skickar du per mail till Christel senast den 31 januari.

Observera att vi utvärderar inkomna ansökningar fortlöpande, så vänta inte med att skicka in din ansökan.

Dela sidan: