Skriv sökord

Hanne Konradsson tillträder som ny Kommunikations- och marknadschef på Sparbankernas Riksförbund

Aktuellt
Hanne Konradsson
Hanne Konradsson, Kommunikations- och marknadschef på Sparbankernas Riksförbund

Senast uppdaterad: 6 november, 2023

Sparbankernas Riksförbund har rekryterat Hanne Konradsson som ny Kommunikations- och marknadschef. Hanne kommer närmast från SEB och kommer att arbeta med att utveckla Sparbankernas kommunikation och varumärke på nationell nivå.

– Jag är väldigt glad över att ha rekryterat en så kvalificerad ledare som Hanne Konradsson till Sparbankernas Riksförbund. Med Hannes breda erfarenhet inom kommunikation och marknadsföring kommer vi kunna höja vår ambitionsnivå och växla upp vår gemensamma kommunikation och profilering av Sparbankerna på nationell nivå, säger Björn Elfstrand, VD för Sparbankernas Riksförbund.

Hanne har 20 års erfarenhet av strategiskt kommunikations- och marknadsföringsarbete

Hanne Konradsson kommer närmast från SEB där hon arbetat som Global Marketing Business Partner för divisionen Large Corporates & Financial Institutions. Före SEB arbetade Hanne bland annat som marknads- och kommunikationschef för KONE Skandinavien. Hon har närmare 20 års erfarenhet av strategiskt kommunikations- och marknadsföringsarbete från internationella börsnoterade bolag och konsultverksamheter.

– Sparbankernas lokala samhällsengagemang och viktiga arbete för att göra skillnad för människorna är något som ligger nära mitt hjärta. Jag ser mycket fram emot att vidareutveckla kommunikationen om de 58 Sparbankerna och 25 ägarstiftelserna i Sverige och få bidra till att stärka kännedomen om Sparbankernas uppdrag genom hela vårt avlånga land, säger Hanne Konradsson.

Hanne Konradsson tillträder sin tjänst den 20 november 2023.

Dela sidan: