Skriv sökord

Hälsinglands Sparbank söker medarbetare till vårt Kundcenter

Lediga tjänster
Kundrådgivare privat sökes ill Hälsinglands Sparbank

Senast uppdaterad: 23 september, 2022

Är du en engagerad och servicefokuserad person som trivs att jobba i digitala miljöer? Då kan det här vara jobbet för dig!

I vårt Kundcenter hanterar vi inkommande samtal och ärenden till banken såväl via telefon som via vår Internetbank. Här arbetar vi efter att leverera en kundupplevelse med högt engagemang och service. Enheten tar emot en mängd ärenden varje dag med olika inriktningar vilket ställer krav på både flexibilitet och proaktivitet.

Arbetsuppgifterna består i att besvara kundärenden och förfrågningar via såväl telefon som i skrift via våra digitala plattformar. Du kommer att jobba med att fånga upp kundens ärenden och proaktivt hjälpa våra kunder rätt.
Tjänsten är en visstidsanställning tom 31 augusti 2023.

Vi söker dig som

I dag jobbar med eller har erfarenhet av kundservicearbete och gärna i digitalt format. Du har lätt för att utrycka dig i såväl tal som skrift och har en mycket god kommunikationsförmåga. Du gillar att hålla ett bra tempo samt att ha många kundkontakter under en dag. Du värdesätter att utföra ditt arbete serviceinriktat med hög kvalité.

Med engagemang och en öppen, positiv attityd har du lätt för att skapa relationer med både kunder och kollegor. Du tycker om att proaktivt arbeta mot gemensamma mål, i team såväl som självständigt och delar gärna med dig av din kompetens till andra.

Som person är du

  • positiv
  • serviceinriktad
  • kommunikativ
  • samarbetsorienterad
  • engagerad

Vad erbjuder vi dig?

Vi erbjuder en arbetsplats med ett positivt arbetsklimat där vi hjälper varandra, har roligt tillsammans och utvecklas ihop. För oss är det viktigt att våra medarbetare mår bra och har en fungerande balans mellan jobb och privatliv. Dessutom blir du del av en organisation som dagligen arbetar för bygdens bästa och dess fortsatta utveckling.

Hälsinglands Sparbank är en lokal och nära bank med ca 100 anställda och vi finns på 6 orter i 4 kommuner. Vi har inga aktieägare utan ger tillbaka en stor del av vår vinst till samhället i form utav sponsring, bidrag, projekt samt satsningar inom näringslivet. Vi har sedan år 2000 gett tillbaka över 120 miljoner kronor till de områden där vi finns.

Då vi är en fristående bank har vi nära till snabba beslut, våra medarbetare kan känna delaktighet och vi är måna om en nära gemenskap. Tillsammans gör vi skillnad.

Kvalifikationer

Erfarenhet och kompetens inom kundtjänstarbete, gärna i digital miljö. Erfarenhet av bank är meriterande.
Lägst gymnasieexamen.
God vana utav att arbeta med datorn som ditt främsta arbetsredskap.
Stor vikt kommer läggas att vid dina personliga egenskaper.

Rekryteringsinformation

Ansökan, CV och personligt brev skickas till: hr@halsinglandssparbank.se
Vi kan komma att påbörja urvalet under ansökningstiden och välkomnar din ansökan så snart som möjligt.
Visstidsanställning på heltid tom 2023-08-31, tillträde omgående.
Ort, Hudiksvall.
Sista ansökningsdag är 2022-10-02
Läs mer om oss på www.halsinglandssparbank.se/jobb

Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta,

Kontorschef kundcenter, Eva Malmström 0650-371 23
eva.malmstrom@halsinglandssparbank.se

Facklig kontakt Finansförbundet. Annica Rengman Berg 0650-371 74
annica.rengman@halsinglandssparbank.se

Välkommen med din ansökan!

Dela sidan: