Skriv sökord

Hälsinglands Sparbank etablerar sig i Njurunda

I samhället
Hälsinglands Sparbank söker framtidens företagsrådgivare sökes, ledig tjänst, Hälsinglands Sparbank

Senast uppdaterad: 23 juni, 2021

Banken som är en lokal sparbank med kontor i Lucksta, Hudiksvall, Järvsö, Delsbo och med en mötesplats i Bergsjö, öppnar upp ett rådgivningskontor i Njurundabommen någon gång innan jul.

– Vi ser Njurunda som ett mycket expansivt område och det knyter ihop våra kontor geografiskt på ett naturligt sätt, uttrycker bankens VD, Marielle Norrlander.

Lokalen är belägen i Mitthems nybyggda hyreshus vid Ica.

– Många kunder åker idag från Njurunda hela vägen till vårt kontor i Lucksta för att träffa våra rådgivare, nämner Jens Larsson, kontorschef i Lucksta och blivande chef även för Njurundakontoret.

– En etablering gör att vi kommer närmare marknaden och både befintliga och nya kunder kan träffa oss på sin hemmaplan, fortsätter Jens.

På kontoret kommer kunderna att kunna möta rådgivare och bankens alla olika specialister. Ett mer exakt öppningsdatum kommer under hösten, men målet är att vara igång senast innan jul.

Hälsinglands Sparbank är en lokal fristående bank med produkter och tjänster för både privat- och företagskunder. En del av bankens affärsidé är att ge tillbaka av sin vinst till samhället. Sedan år 2000 har banken gett tillbaka över 100 miljoner till bygden där banken har kontor.

Frågor besvaras av:
Marielle Norrlander, VD Hälsinglands Sparbank Tfn 0650-37102
www.halsinglandssparbank.se

Tillsammans Gör Vi Skillnad

Dela sidan:

1 kommentar