Skriv sökord

Grattis Noll Deponi UF – Årets UF-företag!

Aktuellt Ung Företagsamhet
Årets UF-företag 2022, Noll Deponi UF

Senast uppdaterad: 6 juli, 2022

På årets SM i Ung Företagsamhet var Sparbankerna juryordförande för det mest prestigefyllda priset Årets UF-företag där Gnosjöföretaget Noll Deponi UF vann.

Många fantastiska UF-företag från hela landet hade tagit sig hela vägen till SM, som i år hölls i Göteborg på Svenska Mässan. Men inget annat företag var så överlägset som vinnarna Noll Deponi UF.

De har uppfunnit en maskin som gör att fönster kan återvinnas och kan därför minska återvinningscentralernas deponi med upp till 50 procent. Den maskin de tagit fram är unik och motsvarighet saknas tidigare helt på marknaden.

Noll Deponi UF överlägset bäst

Noll Deponi UF från Gnosjö är Årets UF-företag och tog storslam på SM i Ung Företagsamhet, där de knep ytterligare tre titlar. Sparbankernas Riksförbund vill önska er lycka till i Estland när ni representera Sverige i EM 7 juli.

Sparbankerna stöttar Ung Företagsamhet

Som en av de allra största sponsorerna till Ung Företagsamhet var Sparbankerna tävlingsvärd för kategorin Årets socialt hållbara företag. Värdskapet delades med Swedbank och delade ut priset till vinnande Play the Game UF. De har tagit fram ett spel där språk inte är ett hinder.

Läs om vårt samarbete

Dela sidan: