Skriv sökord

Grattis Hälsinglands Sparbank som fyller 175 år

I samhället
Hälsinglands Sparbank fyller 175 år

Senast uppdaterad: 31 januari, 2023

Hälsinglands Sparbank fyller i år 175 år och firar det vid flera tillfällen under året med alla olika kundgrupper och på bankens samtliga verksamhetsorter.

Första firandet går av stapeln idag 31 januari då Hälsinglands Sparbank hyrt Kulturhuset i Hudiksvall och bjudit in alla kunder som vill komma.

Responsen har varit överväldigande och i förra veckan fick det sättas stopp för anmälningar för att köket ska kunna hantera det ätbara för kvällen.

Banken delar ut 100 000 kronor

Deltar gör bland annat Sparbankernas gemensamma privatrådgivare Arturo Arques och Glada Hudikteaterns ledare Pär Johansson, som båda blir intervjuade av marknadsansvarig i banken, Anna Karin Edeborg.

Det blir även musikuppträdanden och VD Marielle Norrlander delar ut 100 000 kronor i bidrag till människor som har det svårt i dessa tuffa tider och det arbetet görs i samarbete med Röda Korset i Hudiksvall.

Om Hälsinglands Sparbank

Hälsinglands Sparbank är ett av Hudiksvall, Ljusdal, Nordanstigs och Sundsvall kommuners äldsta och nu levande företag! Vi är banken som gör skillnad sedan 1848.
halsinglandssparbank.se

Kerstin Olby
Kerstin Olby
Kommunikatör för Sparbankernas Riksförbund
kerstin.olby@sparbankerna.se
Dela sidan: