Skriv sökord

Fryksdalens Sparbank söker försäkrings- och sparandespecialist

Lediga tjänster

Senast uppdaterad: 2020-11-04

Lediga tjänster

Som försäkrings- och sparandespecialist genomför du kundmöten, ger avancerad rådgivning och gör komplexa affärsupplägg med försäkringslösningar och sparande gentemot företag och företagsägare.

Du arbetar både självständigt och tillsammans med företagsrådgivarna för att utveckla våra befintliga kunders försäkringsaffär samt bearbeta kunder för nya affärer. Du kommer att genomföra kundmöten på bankens båda kontor och på plats hos kunden. Du planerar och strukturerar ditt arbete självständigt.

Är du den vi söker?
Du har förmåga att arbeta strukturerat och självständigt med egen drivkraft och har ett lösningsorienterat förhållningssätt. Du gillar sparbanksidén, trivs i rollen som specialist och delar gärna med dig av din kunskap och erfarenhet till dina kollegor.

Du har goda kunskaper om försäkringsmarknaden och placeringar och är van att möta företagskunder och företagsledare. Du arbetar resultatinriktat och har dokumenterat goda försäljningsresultat i tidigare roller. För tjänsten krävs Swedsec-licens och det är meriterade om du tidigare har erfarenhet från arbete som försäkringsspecialist samt Livdiplom. Du har lätt att kommunicera, både muntligt och skriftligt.

Fryksdalens Sparbank är en attraktiv arbetsgivare och erbjuder en arbetsplats med bra arbetsklimat, utvecklingsmöjligheter och korta beslutsvägar.

Ansökan och information
Vi vill ha din ansökan senast den 20 november. Ansökan skickas till Claes Edberg, Affärschef på claes.edberg@fryksdalenssparbank.se. Claes når du även på 0565-17423.

Om banken
Fryksdalens Sparbank är en lokal och fristående sparbank och den enda banken i världen med huvudkontor i Sunne, Värmland. Sedan 2012 har vi även ett kontor i Sysslebäck.

En sparbank har inga aktieägare, utan vi ägs av alla som bor, verkar och har sitt hjärta här. Vår vinst återinvesteras för att människor och företag ska växa och utvecklas i vårt verksamhetsområde.

Fryksdalens Sparbank har en lång tradition av stort samhällsengagemang. Vi sponsrar många lokala föreningar, vi är aktiva i projekt för att näringslivet ska utvecklas och vi engagerar oss i skola och entreprenörskap. Vi lever här och det har vi gjort i över 160 år.

Banken har 35 anställda och vår affärsvolym är ca 9 miljarder.
Läs mer om oss på fryksdalenssparbank.se

Se filmen om vårt samhällsengagemang