Skriv sökord

Musikstad Falkenberg får stöd från Framtidsbanken

I samhället Kultur Lokalt perspektiv
Falkenberg, musikstad, framtidsbanken, sparbank
Göran Bengtsson lämnar över checken på 175 000 kronor från Framtidsbanken till Philip Slättsjö.

Senast uppdaterad: 2 december, 2020

Eventet ”Musikstad Falkenberg” direktsänds 24-26 februari 2021 med livemusik, liveframträdanden, artistintervjuer, intressanta paneler och en massa överraskningar. Redan idag startar den digitala plattformen för att samla in stadens lokala artister, band och DJ:s, nya som etablerade och inom alla genrer för att tillsammans lyfta fram den lokala musiken.

”Musikstad Falkenberg” blir till verklighet tack vare Falkenbergs Sparbank ”Framtidsbanken” som årligen investerar i den lokala samhällsutvecklingen och skapar värden för framtiden tillsammans!

– Detta är ett projekt som jag personligen brinner för. Det känns fantastiskt bra att kunna bidra i en satsning på att utveckla och bygga nätverk bland våra lokala musiktalanger. Vi sätter Falkenberg på kartan inom ytterligare ett område – musikbranschen säger Göran Bengtsson, vd Falkenbergs Sparbank.

Stödet från Framtidsbanken är på 175 000 kronor. Philip Slättsjö som är initiativtagare till projektet Musikstad Falkenberg fick ta emot checken från Göran Bengtsson, vd Falkenbergs Sparbank.

– Det här kunde vi ju bara drömma om, så otroligt kul. Jag har nu fått ihop ett starkt team och stödet från Framtidsbanken möjliggör att min idé blir till verklighet, säger Philip Slättsjö.

Musikstad direktsänds under sportlovet

”Musikstad Falkenberg” direktsänds tre dagar under sportlovet via Musikstads kanaler på YouTube och Facebook. Sändningarna kommer att fyllas med livemusik, liveframträdanden, artistintervjuer, intressanta paneler och en hel del överraskningar i ledning av Patrik ”Pratrick” Johansson som är årets programledare för ”Musikstad Falkenberg 24-26 februari 2021”.

Medverkande artister eftersöks i alla genrer

– Vansinnigt roligt att få dyka ner i ett hav av lokalmusik, upptäcka och överraskas, möta artisterna, höra anekdoter och se närmre på vad som är på gång, ja allt om Falkenberg som musikstad, säger Patrick ”Pratrick” Johansson.

Projektgruppen Musikstad 2021 består av Falkenbergarna: Philip Slättsjö (Producent), Annika Jönsson (Exekutiv producent, projektledare), Rickard Werecki (Exekutiv producent, projektledare, PR), Sandra Peterson (Socialmedia) Eric Hjärpe (Webb och design), Patrick Johansson (Programledare), Peter Nilsson, Mattias Johansson (Livestreaming, ljud, ljus och bild).

– Vi hoppas på att ”Musikstad” blir ett årligt återkommande event, en mötesplats och en levande plattform, säger Annika Jönsson och Rickard Werecki, Projektledare för Musikstad.

Den 2 december öppnas musikportalerna upp via musikstad.se och projektgruppen vill ha in alla tips om Falkenbergs musiker, både etablerade och framtida artister för att sätta Falkenberg som stad på musikkartan!

Dela sidan: