Skriv sökord

Företagsrådgivare sökes till Sparbanken Västra Mälardalen

Lediga tjänster

Är du laddad? – Det är vi!

Vi förstärker med fler medarbetare och söker dig som vill vara med och driva Sparbanken Västra Mälardalen framåt. Hos oss arbetar du i en verksamhet med korta beslutsvägar, och du får stor möjlighet att påverka din egen utveckling. Du arbetar självständigt med stort eget ansvar. Och visar du framfötterna får du möjlighet att växa – både som medarbetare och människa. Vi söker nu en företagsrådgivare till vårt kontor i Köping.

Om jobbet
I rollen som Företagsrådgivare på Sparbanken Västra Mälardalen ansvarar du för att utveckla affären med befintliga kunder samt att ta dig an nya prospekts, och du fungerar som en affärspartner till företagare i olika branscher. Som företagsrådgivare hos oss ansvarar du också ofta för dina kunders privata bankaffärer – allt för att förenkla för kunden. Tillsammans med dina kollegor ser du till att kunderna får bästa möjliga rådgivning utifrån sin situation. För att vara framgångsrik i rollen behöver du vara energifylld, säljinriktad och ha en stark drivkraft att nå uppsatta mål.

Tjänsten är en tillsvidareanställning med tillträde efter överenskommelse.

Arbetsområden/ansvar:

  • Ge finansiell rådgivning utifrån kundens behov och vara en proaktiv affärspartner
  • Skapa nätverk med specialister och samarbetspartners för att stödja kundens hela affär
  • Hålla dig uppdaterad om marknadsutveckling och finansieringsfrågor samt arbeta med analyser och uppföljning av företagsengagemang
  • Engagera dig i nätverk och aktiviteter som banken anordnar

Vem är du?
Du tycker om mötet med människor och drivs av att hjälpa såväl kunder som kollegor. Har du erfarenhet från liknande arbete är det ett extra plus. Som person är du social, engagerad och har egen drivkraft. Du fungerar väl i team men kan även arbeta självständigt och ta egna initiativ. Det är meriterande om du har SwedSec Rådgivarlicens.

Om oss

Som äkta Sparbank bedriver vi verksamhet på ett annorlunda sätt än andra banker. Vår idé är att göra nytta för våra kunder och för Västra Mälardalen. Vi har inga aktieägare utan vårt överskott återinvesteras i Västra Mälardalen, i företagande, kultur och idrott.

Läs gärna mer om oss på www.sparbankenvm.se eller följ oss på sociala medier @sparbankenvm.

Låter det intressant?

Välkommen med din ansökan och CV, gärna så snart som möjligt då vi gör löpande urval, och tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, som är den 24 februari 2020. Ansök via e-post till rekrytering@sparbankenvm.se

Vill du veta mer?

Frågor om tjänsten besvaras av Mikael Trafvenfelt, stf Kontorschef Köping,
tel 0221-344 62, e-post mikael.trafvenfelt@sparbankenvm.se

Facklig företrädare för Finansförbundet är Susanne Sirby, tel 0589-875 07,
e-post susanne.sirby@sparbankenvm.se