Skriv sökord

Företagsrådgivare sökes till Sala Sparbank

Lediga tjänster
Spara- och Försäkringsspecialist sökes till Sala Sparbank

Senast uppdaterad: 29 juni, 2022

Företagsmarknad i Sala Sparbank söker ny medarbetare. Våra företagskunder verkar inom många olika branscher, främst i vårt verksamhetsområde, Sala och Heby kommuner. Sala Sparbank har en viktig roll i det lokala näringslivet och vi fortsätter satsa på att bidra till
näringslivets utveckling och stärka vårt varumärke.

Om jobbet som Företagsrådgivare
I din roll som Företagsrådgivare har du ett övergripande kundansvar för ca 100 av bankens viktigaste och mest komplexa företagskunder. Kundansvaret innebär att du ansvarar för försäljning, lönsamhet, risk och kundnöjdhet. Du kommer också bearbeta potentiella kunder.
Du kommer att arbeta i nära samarbete med kollegor i din yrkesroll samt andra yrkesroller i banken för att stödja och utveckla långsiktiga affärsrelationer med dina kunder. Du delar gärna med dig av din kunskap och erfarenhet för att utveckla kollegor i din  omgivning.

Vem är du?
För den här tjänsten krävs det att du har erfarenhet av att ansvara för komplexa företagskunder. Du har en gedigen kompetens inom finansiering och företagsekonomi. Som person har du en naturlig förmåga att skapa förtroende och långsiktiga relationer med kunder och intressenter. Du är van att jobba självständigt samtidigt som du uppskattar att jobba tillsammans med andra. Du har lätt för att  uttrycka dig i tal och skrift.

Arbeta på Sala Sparbank
Hos oss stannar många länge. Vi ser det som ett kvitto på att de anställda trivs. Vi är en stabil arbetsgivare som funnits i 194 år, och planerar att finnas kvar i minst lika många år till. Vi är en arbetsplats med ett stort hjärta, där vårt samhälls- och hållbarhetsengagemang är en viktig del av vilka vi är. Vi är övertygade att om våra orter mår bra, så går också banken bra. Därför ger vi tillbaka en stor peng varje år till sådant som får Sala och Heby kommuner att växa och förbli härliga platser att leva på.

Att arbeta med mig som chef
“Jag har goda ledaregenskaper som innefattar att inspirera och vara ett stöd. Min långa bankerfarenhet gör att jag har en bra förståelse för hur mina medarbetare jobbar, och kan tack vare det ge  vägledning på ett annat sätt än någon som inte själv jobbat inom affären. Du har stor påverkan på ditt eget arbete då jag främjar frihet under ansvar bland mina medarbetare” – Anders Hedberg, din  framtida chef.

Intervjuer kan komma ske löpande under ansökningstiden

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Omgående
Löneform Månadslön
Ref. nr. 2022/4
Kontakt Anders Hedberg, chef Företag, anders.hedberg@salasparbank.se,0224-85085
Facklig företrädare Åsa Bleckert asa.bleckert@salasparbank.se
Publicerat 2022-06-28
Sista ansökningsdag 2022-08-30
Länk till annons http://salasparbank.varbi.com/what:job/jobID:526094/

sök jobbet som Företagsrådgivare

Dela sidan: