Skriv sökord

Företagsrådgivare sökes till Njurunda och Lucksta

Lediga tjänster
Företagsrådgivare sökes till Njurunda och Lucksta

Senast uppdaterad: 21 november, 2022

Vi söker en företagsrådgivare till våra kontor i Njurunda och Lucksta.

Sätter du alltid kunden i fokus och drivs utav att bygga långsiktiga kundrelationer?

Då kan det vara dig vi söker!

Om tjänsten som företagsrådgivare till våra kontor i Njurunda och Lucksta.
Som företagsrådgivare arbetar du proaktivt med våra företagskunders ekonomi inom samtliga områden såsom företagets finansiering, betalningslösningar, försäkringar och sparande. Du blir kundens ingång till bankens specialister och samarbetspartners för att på bästa sätt stödja kundens hela affär. Tillsammans med kontorens övriga rådgivare jobbar ni tillsammans för att på bästa sätt erbjuda våra kunder en samlad helhet för deras privata och företagets ekonomi.

Under 2022 har vårt kontor i Njurunda växt och utvecklats med fart, det är vi både stolta och ödmjuka inför och vi vill nu satsa ytterligare inom företagsmarknaden tillsammans med dig. I vårt verksamhetsområde ingår även vårt kontor i Lucksta som har etablerade kundrelationer med fokus på hög kundnöjdhet.

Vi söker dig som
Idag jobbar som företagsrådgivare och har minst 3 – 5 års erfarenhet i den yrkesrollen. Du har en stark affärsmässig drivkraft och tycker om att arbeta strukturerat och målinriktat. Du drivs av att skapa och underhålla goda kundrelationer med hög kundnöjdhet. Som rådgivare har du fokus på affärsmässighet samt har en god analytisk förmåga. Du är insatt inom hållbarhetsområdet och väl medveten om betydelsen av detta i företagens verksamhet. Med engagemang och en öppen, positiv attityd har du lätt för att skapa relationer med både kunder och kollegor. Du tycker om att proaktivt arbeta mot gemensamma mål, i team såväl som självständigt och delar gärna med dig av din kompetens till andra samtidigt som du tar hjälp av andra när det behövs.

Vad erbjuder vi dig?
En spännande och utvecklande tjänst där vi tillsammans satsar och fortsätter att utveckla vår närvaro i Sundsvallsregionen. Som arbetsgivare erbjuder vi en arbetsplats med ett positivt arbetsklimat där vi hjälper varandra, har roligt tillsammans och utvecklas ihop. För oss är det viktigt att våra medarbetare mår bra och har en fungerande balans mellan jobb och privatliv. Dessutom blir du del av en organisation som dagligen arbetar för bygdens bästa och dess fortsatta utveckling.
Hälsinglands Sparbank är en lokal och nära bank med ca 100 anställda och vi finns på 6 orter i 4 kommuner. Vi har inga aktieägare utan ger tillbaka en stor del av vår vinst till samhället i form utav sponsring, bidrag, projekt samt satsningar inom näringslivet. Vi har sedan år 2000 gett tillbaka över 125 miljoner kronor till de områden där vi finns.
Då vi är en fristående bank har vi nära till snabba beslut, vi finns nära våra kunder, våra medarbetare kan känna delaktighet och vi är måna om en god gemenskap. Tillsammans gör vi skillnad.

Kompetens
Befintlig Swedsec licens är en förutsättning för tjänsten. Då tjänsten innebär resor mellan kontoren och kundbesök är körkort ett krav. Stor vikt kommer att läggas vid dina personliga egenskaper.

Rekryteringsinformation
Ansökan, CV och personligt brev skickas till: hr@halsinglandssparbank.se
Vi kan komma att påbörja urvalet under ansökningstiden och välkomnar din ansökan så snart som möjligt.
Tillsvidareanställning med tillträde enligt överenskommelse.
Sista ansökningsdag 2022-12-07
Läs mer om oss på www.halsinglandssparbank.se/jobb

Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta,

Kontorschef Njurunda / Lucksta Jens Larsson 060- 19 66 88
Jens.larsson@halsinglandssparbank.se

Kontorschef Företag, Raul De Pablos 0650- 371 42
raul.depablos@halsinglandssparbank.se

Facklig kontakt Finansförbundet
Annica Rengman Berg 0650-371 74
annica.rengman@halsinglandssparbank.se

Välkommen med din ansökan!

Dela sidan: