Företagsrådgivare sökes till Lönneberga-Tuna-Vena Sparbank

Trivs du i en roll med mycket eget ansvar? Har du öga för affärer och kan fatta väl avvägda affärsbeslut? Har du sunda värderingar och stor servicekänsla? Vill du vara med och driva vår bank framåt? Ja då kan du vara rätt person för oss!

Om jobbet

Som företagsrådgivare på Lönneberga-Tuna-Vena Sparbank kommer du att jobba tillsammans med ett kundstöd företag och en skog & lantbruksrådgivare. Ni tre bildar tillsammans det team som ska ta hand om bankens företagskunder på bästa möjliga sätt.  Som Företagsrådgivare ansvarar du för din egen kundstock och förädlingen av denna. Vi vill att du erbjuder kunden en bred kompetens och kan möta kunden i de affärer kunden har behov av rådgivning, inom såväl låna, spara som försäkra.

Företagsavdelningen lever i det dagliga nära vår privatmarknadsavdelning. Privatmarknad består av 8 medarbetare. Tillsammans med vd och ekonomiansvarig driver vi tillsammans banken. Vi är ett sammansvetsat team där varje individ spelar en viktig roll i den dagliga driften av banken.

 

Arbetsområden/ansvar:

  • Läsa av och hantera kundens totala behov.
  • Självständigt hantera företagsärenden och genomföra välgrundade affärsbeslut.
  • Ge finansiell rådgivning till företagskunder inom både låna, spara och betala.
  • Aktivt bidra till att kunderna känner till och kan/vill använda våra digitala lösningar.

 

Kompetenser som krävs för att lyckas i rollen

Vi söker dig som tycker om att ge en hög kvalitet i servicen till kunderna och har ambition att överträffa kundens förväntningar.  Du vill alltid göra det bästa för kunderna och är nyfiken på att lära dig nya saker. Viktigt är att du är en person som är pedagogisk, social och utåtriktad och som skapar förtroende i kundmötet. Du tar egna initiativ, har ett starkt driv och en förutsättning för att lyckas i rollen hos oss är att du är en lagspelare som har lätt för att samarbeta med dina kollegor.

Eftersom en stor del av våra företagskunder bedriver verksamhet inom jord & skog är det ett plus om du själv har ett intresse för jord och skogsbruk.

 

Du kanske tidigare har jobbat med

  • Företagsrådgivning
  • Företagsutveckling
  • Revisor, revisionskonsult eller liknande yrke

 

Varför jobba med oss

Vi är ett tight gäng med många bollar i luften. Hos oss är det högt i tak och korta beslutsvägar. Tilltalar det arbetssättet dig, då passar du in i vårat gäng! Du kommer arbeta på huvudkontoret i Vena, Kalmar län.

 

Ansökan

Sök tjänsten genom att skicka in ditt CV och personliga brev

Sista ansökningsdag: 17-10-30

Läs mer på Lönneberga-Tuna-Vena Sparbank

 

Kontaktinformation

Rekryterande chef: Sandra Pettersson, sandra.pettersson@ltvsparbank.se eller 0495-40931

Facklig kontakt för Finansförbundet : Ann-Chatrin Fransson, ann-chatrin.fransson@ltvsparbank.se eller 0495-49412

 

Om oss

Lönneberga-Tuna-Vena Sparbank är en Sparbank med stark lokal förankring.  Banken har kontor i Silverdalen, Tuna och Vena, varav Vena är bankens huvudkontor. Vi har en affärsvolym på drygt 2,3 miljarder kronor och vi är idag totalt 15 anställda. Vi är en fullservicebank med hög tillgänglighet och mycket god service.

Senast uppdaterad: 
2017-10-06