Skriv sökord

Företagsrådgivare sökes till Laholms Sparbank

Lediga tjänster
Laholms Sparbank är en fristående Sparbank med god tillväxt, stark ekonomisk ställning och en marknadsledande position inom vårt verksamhetsområde. Affärsvolymen uppgår till 15 miljarder kronor och banken har ett 45-tal medarbetare. Verksamheten bedrivs på våra 4 kontor i Laholms kommun. Lokalt är vi det naturliga valet inom företagsaffären tack vare kompetens, engagemang och snabba beslut. Vi vill nu förstärka vår kapacitet ytterligare. Våra värderingar är viktiga för oss och för våra kunder – Vi står för omtanke, kvalité och relationer.
Vi söker en Företagsrådgivare som får ansvar för en befintlig kundstock med i huvudsak mindre företag. Din uppgift blir att utveckla affären med dessa kunder men självklart också aktivt söka nya kunder och affärer.

Du bör ha erfarenhet av en liknande roll tidigare och känna ett genuint intresse för företag. Vi ser gärna att du har swedsec licens.

Du tar egna initiativ och har ett starkt driv. En förutsättning för att lyckas i rollen hos oss är att du är en lagspelare som har lätt att samarbeta och är hungrig på att utveckla dig. Vi värdesätter de kvaliteter som mångfald tillför verksamheten och dina personliga egenskaper är mycket viktiga.

Är du intresserad av tjänsten och vill ha mer information är du varmt välkommen att kontakta: Henrik Gunnskog, Företagsmarknadschef tel 072-215 92 71, Johan Gillrup, Finansförbundet tel 0430-491 33

Välkommen med din ansökan senast 28 februari till HR-ansvarig:
ann-christin.jonsson@laholmssparbank.se