Företagsrådgivare sökes till Ivetofta Sparbank i Bromölla

Banken växer, såväl inom företags- som privatsektorn, och i höst går en av våra företagsrådgivare i pension, därför söker vi dig som jobbar som företagsrådgivare idag eller har erfarenhet av den yrkesrollen.

Ivetofta Sparbank i Bromölla är en fristående sparbank med kontor i Bromölla och i Näsum. Banken har cirka 13.500 kunder varav cirka 1.000 är företag, föreningar och andra organisationer, totalt uppgår affärsvolymen till cirka 6 miljarder kr. Vi är 25 medarbetare och båda våra kontor erbjuder fullservice inom bank och försäkring.

 

Om jobbet

Vi söker dig som är lösningsorienterad, socialt aktiv i yrkesmässiga sammanhang och serviceinriktad. Som företagsrådgivare ansvarar du för att genom din kunskap och affärsmannaskap utveckla din tilldelade kundbas utifrån lönsamhet, risk och kundnöjdhet. Du är en utåtriktad person med en stark positiv drivkraft och har ett brinnande intresse för att göra affärer och utveckla goda kundrelationer. Du agerar alltid utifrån bankens värderingar och arbetar för att nå bankens och företagsavdelningens uppsatta mål.

Vi har en hög kundnöjdhet som står mycket högt upp på agendan varför rollen kräver en hög servicenivå och ett stort mått av affärsmässighet. Du arbetar självständigt men har stöd av bankens specialister och ser till att företagaren får ta del av hela bankens expertis. Samspelet mellan oss medarbetare är en viktig framgångsfaktor och du driver företagsaffären i nära samarbete med dina kollegor.

 

Profil

  • Stor egen drivkraft och ansvarstagande för såväl planering av arbetsuppgifter, tid och mål
  • Goda kunskaper om bankens verksamhet, strategier och agerar utifrån bankens värderingar
  • Noggrann och strukturerad
  • Förmåga att arbeta i team

 

Formella krav

  • Akademisk utbildning eller motsvarande erfarenhet
  • Företagsrådgivare
  • SwedSec Rådgivarlicens
  • Swedsec Bolånelicens (inget krav men meriterande)

 

Ansökan

Tjänsten som är på heltid ska tillsättas snarast efter överenskommelse.

Välkommen att maila din ansökan till andre.boberg@ivetoftasparbank.se

Vi kan komma att påbörja urvalet under ansökningstiden och välkomnar din ansökan så snart som möjligt.

För frågor om tjänsten, kontakta: André Boberg, Företagsmarknadschef, 0456-453 70, andre.boberg@ivetoftasparbank.se

Facklig representant är Erik Henrysson, 0456-453 62

 

Om Ivetofta Sparbank i Bromölla

Ivetofta Sparbank är en modern fullservicebank i Bromölla och Näsum, grundad år 1905.

Vår vision är: Att vara en självständig bank som bidrar till en bättre ekonomisk vardag för alla. 

Vär affärsidé är: Vi ska vara en självständig fullservicebank med bas i Bromölla kommun. Genom lokal närvaro, hög kompetens, behovsanpassade produkter och tjänster samt korta beslutsvägar bidrar vi till ekonomisk utveckling och trygghet för våra kunder genom livet. Genom uthållig lönsamhet kan vi vara delaktiga i projekt för en positiv samhällsutveckling. Vi ska upplevas som ett självklart val.

www.ivetoftasparbank.se

Senast uppdaterad: 
2019-02-18