Skriv sökord

Företagsrådgivare med stort engagemang och driv sökes till Sparbanken Eken – Älmeboda

Aktuellt Lediga tjänster

På Sparbanken Eken drivs vi av tanken att alla våra kunder ska utvecklas och att regionen vi verkar inom ska vara expansiv och attraktiv. Tycker du också om det upplägget, kommer du att trivas väldigt bra hos oss. Vi söker nu en företagsrådgivare till vårt kontor i Älmeboda, gärna med erfarenhet och intresse av segmentet skog och lantbruk, där flera utav våra kunder finns.

Vi tror att du trivs med att ha många och täta kundkontakter, är bra på att identifiera kundbehov och därmed också bra på att presentera kloka affärslösningar. Du är kommunikativt skicklig och kan skapa goda relationer och upprätta förtroende. Du har goda ekonomiska kunskaper, gärna akademisk examen eller motsvarande. Vi värdesätter dina personliga egenskaper såsom engagemang, samarbetsförmåga, affärsmässighet och analytisk förmåga. Det är meriterande om du har tidigare erfarenheter som  företagsrådgivare med skog- och lantbruksinriktning samt är SwedSec-licensierad. Att ge bra service är en självklarhet för dig, likaså att du sätter god kvalitet högt. Vi står inför många förändringar inom bankbranschen, du tycker det är intressant och spännande med framtidens bank och vill vara med och driva utvecklingen!

Våra kärnvärden Lokala, Nära och Kompetenta bär vi på Sparbanken Eken med oss i allt vi gör. De vägleder oss såväl i vårt agerande mellan varandra som kollegor som i mötet med våra kunder och samarbetspartners. Vi erbjuder dig ett spännande och mångsidigt arbete, där kompetens är ett ledord. Vi arbetar nära i team och tror att du, precis som vi, tycker om att skapa goda kundrelationer både med befintlig kundstock och vid nykundsbearbetning. 

Tjänsten är tillsvidare på heltid med tillträde efter överenskommelse. Urval och intervjuer sker löpande.Välkommen med din ansökan till linda.nilsson@sparbankeneken.se.
Frågor om tjänsten besvaras av kontorschef Linda Nilsson, 0477-484 81. Facklig kontaktperson är Roger Olsson, 0477-484 83.

Med ett genuint intresse för våra kunders affärer, är vi en påläst fullservicebank som erbjuder allt en storbank kan erbjuda – men med ett lokalt fokus. Vår bank är unik då vi ägs av sex lokala stiftelser, vars syfte är att ge tillbaka en stor del av vinsten till bl.a. utbildning, föreningsliv och kultur. Detta gör vi för att stimulera en god samhällsutveckling och en tillväxt i vårt verksamhetsområde som innefattar Blekinge, Kalmar och Kronobergs län. Idag har vi över 27 000 kunder, en affärsvolym på 17 miljarder kronor samt drygt 70 medarbetare fördelade på våra kontor i Ryd, Delary, Grimslöv, Åryd, Älmeboda och Långasjö.

Lämna en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *