Skriv sökord

Sparbanken Rekarne söker Företagsrådgivare företagsmarknad bredd

Lediga tjänster
Företagsrådgivare sökes

Senast uppdaterad: 24 januari, 2023

Vi på Sparbanken Rekarne brinner för entreprenörskap och företagare. Tillsammans arbetar vi för att göra morgondagen lite bättre. I rollen som Företagsrådgivare på Breddmarknad är du med och utvecklar företag i bankens verksamhet genom ett nära samarbete och lokal närvaro.

Om jobbet

Som Företagsrådgivare på Breddmarknad har du en viktig roll att ansvara för Nystartade och mindre företags totala bankaffär. Det handlar framför allt om att knyta affärsmöjligheter med nya kunder och förädla befintliga kundrelationer primärt via digitala kundmöten. Arbetet sker självständigt men uppdraget är till stora delar också ett lagarbete. Samarbete med övriga kollegor och specialister i banken ställer höga krav på god samarbetsförmåga.

Kvalifikationer

Vi söker dig som antingen redan idag arbetar som Företagsrådgivare inom bank eller liknande verksamhet. Vi ser gärna att du har Swedsec Rådgivarlicens. Du förväntas ha praktisk erfarenhet av kundrelationer och känner dig trygg med att diskutera de behov som våra företagskunder har. Kunskap om olika finansieringsprodukter och Kreditkompetens är meriterande.

För att trivas inom Sparbanken Rekarne och lyckas i rollen tror vi att du är positiv, engagerad, affärsdriven och lösningsorienterad. Du har god förståelse för helheten och har förmågan att arbeta proaktivt.

Varför jobba hos oss

Sparbanken Rekarne är den ledande banken i Eskilstuna och Strängnäs kommuner, med en affärsvolym på 50 miljarder kronor och 115 anställda på våra tre kontor i Eskilstuna, Strängnäs och Mariefred. Hos oss finns stark tillväxt, nöjda kunder, fräscha kontor och glada medarbetare. Vi är en självständig bank som till hälften ägs av Sparbanksstiftelsen Rekarne och till hälften av Swedbank.

Med det största antalet kunder inom både privat och företag av alla bankerna på våra orter visar vi att vi kan den lokala marknaden och att vi känner våra kunder. Bankens styrelse, ledning och medarbetare finns nära kunderna, vilket gör att vi kan fatta snabba beslut. Vi vill vara banken med bäst tillgänglighet på orten.

Vårt arbete genomsyras av samhällsengagemang; sedan 1996 har banken och Sparbankstiftelsen Rekarne tillsammans investerat över 300 miljoner kronor i lokal utveckling.

Vi värnar om ditt välmående och erbjuder en hållbar och flexibel arbetsmiljö. Tillsammans skapar vi en trygg och hållbar framtid. Tillsammans gör vi skillnad.

Placeringsort: Eskilstuna

Ansökan och frågor

Sista ansökningsdag: 2023-02-28

Kontaktpersoner: Stf Företagsmarknadschef, Patrik.karlsson@rekarne.se
Facklig kontaktperson, Jessica Tinglum, Jessica.tinglum@rekarne.se
HR-chef, Stellan Rosengren, Stellan.rosengren@rekarne.se

Läs mer och ansök här

Dela sidan: