Skriv sökord

Företagsmarknadschef sökes till Sparbanken Tanum

Lediga tjänster

Senast uppdaterad: 22 juni, 2021

Vi söker nu en relationsskapande företagsmarknadschef, en erfaren ledare med gedigen kreditkunskap och ett stort intresse av att utveckla kundaffären.

Om tjänsten

Du har resultat- samt det övergripande strategiska ansvaret för företagsaffären.

I ditt team ingår företagsrådgivare, försäkringsspecialist samt medarbetare specialiserad inom cash management en grupp på 8 personer, tillsammans med dem arbetar du för att utveckla företagsaffären med nöjda kunder och ökad lönsamhet.

Du arbetar nära vår kreditchef och tillsammans med dina medarbetare formar du nätverk och bygger långsiktiga relationer med kunder och andra samarbetspartners för att driva avdelningen och banken framåt. Tjänsten är på heltid och gäller tillsvidare, du rapporterar till VD och ingår bland annat i bankens ledningsgrupp.

Vem är du?

Vi tror att du idag arbetar i en liknade roll inom den finansiella sektorn samt är en erfaren, trygg och naturlig ledare.

Du har ett coachade ledarskap, där du ser individen och är duktig på att stötta var och ens drivkraft och utveckling framåt.

Du är en strukturerad, relationsskapande person som vill få andra att växa.

Vad erbjuder vi dig?

Vi erbjuder dig en tjänst i en bank där det blåser kraftig medvind, en arbetsplats med ett positivt arbetsklimat där vi hjälper varandra, har roligt tillsammans och utvecklas ihop. Du kommer att bli chef för en samarbetsorienterad och drivkraftig företagsgrupp.

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast den 5 augusti. Vid eventuella frågor är du välkommen att höra av dig till Anna-Lena Edvardsson, VD, tfn: 0525-649 02.

Sparbanken Tanum grundades 1879 och är en fristående, lokal sparbank med en samlad affärsvolym på ca 17,5 mdkr. Banken verkar i huvudsak i Norra Bohuslän och har idag drygt 40 anställda med kontor i Tanumshede och Hamburgsund.

Sparbanken Tanum är ingen vanlig bank, vi har inga ägare och vinsten återinvesteras i bygden.
Vår vision är att erbjuda ”ett gott liv för dig och mig med hjärtat i Norra Bohuslän” med målsättningen att vara drivkraften som får samhället att växa. Våra värderingar är ” Framåt, Enkel och Engagerad”.   

Dela sidan: