Skriv sökord

Företagsmarknadschef sökes till Sparbanken i Karlshamn

Lediga tjänster
Sparbanken i Karlshamn söker företagsmarknadschef

Senast uppdaterad: 28 december, 2022

Har du ett brinnande intresse för företagsaffären och goda erfarenheter av ledarskap och utveckling? Då kan det här vara tjänsten för dig!

Vi söker en företagsmarknadschef som med ett coachande ledarskap drivs av att överträffa kundens förväntningar, göra affärer och utveckla sina medarbetare. Tjänsten erbjuder en ledande befattning där du tillsammans med engagerade och kompetenta kollegor utvecklar och får företagsaffären i vårt verksamhetsområde att växa.

Om tjänsten

I rollen som företagsmarknadschef har du det övergripande ansvaret att leda bankens företagsaffär. Detta inkluderar försäljning, prospektsbearbetning, kundrelationer, personalansvar, marknadsinsyn och resultatuppföljning. Tillsammans med dina medarbetare är du närvarande på marknaden och en del av nätverket i näringslivet. Du bygger relationer med nya och befintliga kunder och skapar affärsmöjligheter tillsammans dina medarbetare. I ditt team ingår 11 medarbetare som du sätter upp, verkställer och följer upp enhetens mål tillsammans med. Du tar initiativ till och deltar i marknadsaktiviteter samt representerar banken i olika sammanhang. Du har ett ansvar för att verksamheten bedrivs i enlighet med gällande regelverk. Du förväntas starkt bidra till en bra arbetsmiljö och skapa goda förutsättningar för dina medarbetare att utvecklas. Rollen ingår i bankens affärsrörelse och du rapporterar direkt till bankens affärschef och vice vd.

Tjänsten är en tillsvidareanställning 100% med placering i Karlshamn, men du arbetar över hela vårt område. Tillträde sker efter överenskommelse.

Kompetenser för att lyckas i rollen

Som person är du nyfiken, engagerad, affärsinriktad och tillämpar ett coachande ledarskap. Du behöver ha en mycket hög förståelse för och erfarenhet av företagsaffären. Det viktigaste för dig är att utveckla affären tillsammans med dina medarbetare, där du leder genom det goda exemplet. Du har en god kommunikativ förmåga och har lätt för att entusiasmera din omgivning.

Utbildning och erfarenhet

  • Högskoleutbildning eller motsvarande inom ekonomi/affärsjuridik.
  • SwedSec-licensiering för rådgivning och bolån är ett krav.
  • Stor vikt läggs vid ett erfaret och väl dokumenterat ledarskap.

Upplysningar kring tjänsten

Frågor kring tjänsten besvaras av Viveca Olvegård, vice vd och affärschef, tel. 0454-30 43 80.
Facklig representant för Finansförbundet är Kim Olsson, tel. 0454 – 30 44 00.

Välkommen med din ansökan senast den 20 januari 2023. Urval sker löpande. CV och personligt brev skickas till Marie Fagberg, HR-chef, marie.fagberg@sparbankenikarlshamn.se

Om arbetsplatsen

Sparbanken i Karlshamn har sedan 1829 drivits av idéen att alla våra kunder ska ha möjlighet att utvecklas och att regionen där vi verkar ska vara expansiv och attraktiv. Våra grundläggande värderingar kommer från sparbanksrörelsen och den nytta och flit som sparsamhet tillför individ och samhälle.

Vi tycker om att göra det lilla extra för våra kunder. Tycker du också om det upplägget kommer du att trivas bra hos oss.

Dela sidan: