Skriv sökord

Företagskontoret växer i Sparbanken Sjuhärad – utökar med tjänst inom kundstöd

Lediga tjänster
Ledig tjänst Privatmarknadschef sökes till Sparbanken Sjuhärad

Senast uppdaterad: 11 september, 2023

Gillar du att arbeta i team där vi tillsammans hittar lösningar anpassade till våra kunders behov? Hos oss kan du utvecklas inom företagsaffären tillsammans med dina kollegor och kunder.

Vill du arbeta brett med företagsaffären nära kunden och tillsammans med dina kollegor? Gillar du att arbeta i team där vi tillsammans hittar lösningar anpassade till våra kunders behov? Nu finns en möjlighet att utvecklas hos oss på Sparbanken Sjuhärad i rollen som kundstöd.

Då Företagskontoret i Borås växer och är i ständig utveckling tillsammans med marknaden och kunderna söker vi nu förstärkning till kontoret. I rollen som kundstöd kan vi erbjuda en spännande och utvecklande tjänst tillsvidare på heltid.

Kundstödsrollen är en bred roll där du kommer möta kunder både fysiskt och i digitala kanaler samt stötta dina kollegor. Du kommer bland annat att få arbeta med att hjälpa kunder med deras viktiga betallösningar, hantera kundkännedomsfrågor och hjälpa både nya och befintliga företagskunder med det flesta av deras vardagsfrågor kring sin bankaffär. I alla möten gör du ditt bästa för att ge råd och komma med lösningsförslag utifrån kundens behov avseende bankens produkter och tjänster för företag.

Rollen innebär mycket samarbete med dina kollegor på kontoret då vi alla hjälps åt med att hitta de bästa kundlösningarna och att göra långsiktigt hållbara affärer.

Det kommer finnas möjligheter att över tid på olika sätt utvecklas och fördjupa sig inom företagsaffären.

Vilka är vi?

Vi är en organisation som gillar det enkla som motsats till det krångliga. Vi gör det komplexa förståeligt, trots att det vi arbetar med är avancerat. Vi bryr oss också på riktigt, både om vår bygd och om varandra. För oss är det självklart att vara omtänksamma, intresserade och att trivas ihop. Vi är övertygade om att vårt arbete är viktigt och vi brinner tillsammans för att vår bank ska vara så bra som möjligt, för att kunna fortsätta bidra till Sjuhärad i enlighet med sparbanksidén. Det är det som gör oss till mer än en bank.

Vem är du?

Vi letar efter dig som sätter kunden i centrum och har ett genuint intresse för deras frågeställningar. Du är nyfiken och vill lära dig mer om företagsaffären. Som person trivs du med att träffa människor. Du är prestigelös och har lätt för att samarbeta. Du är effektiv i ditt arbetssätt och har lätt för att kommunicera på svenska i både tal och skrift.

Du ser digitala verktyg som en naturlig del av din dag och engagerar dig gärna i hur vi internt kan skapa bättre lösningar framåt. Du har engagemang, är initiativtagande och driver på för att slutföra uppgifter.

Vi värdesätter att du förstår kunderna, har analytisk förmåga, att du arbetar lösningsorienterat och har ett naturligt och personligt bemötande.

Utbildning och erfarenhet

Akademisk utbildning med inriktning mot ekonomi eller annan likvärdig kompetens.

Erfarenhet av service och kundkontakt, gärna inom finansbranschen.

Det är ett plus men inget krav om du har arbetslivserfarenhet inom företagsekonomi och/eller kundkännedom.

Är det dig vi söker?

Skicka en ansökan senast den 17 september 2023.

Urval och intervjuer sker löpande och tillsättning kan komma att ske före sista ansökningsdag, skicka därför in din ansökan redan idag!

Ansök via TeamTailor

Har du frågor?

Kontakta Fredrik Engström, kontorschef Företagsmarknad Borås på 033-16 68 48 eller fredrik.engstrom@sparbankensjuharad.se.

Om Sparbanken Sjuhärad och Företagskontoret Borås

Företagskontoret i Borås består av 25 engagerade och kompetenta kollegor som tycker om att träffa kunder och göra affärer. Våra kunder är företag av olika storlek inom många spännande branscher. Vi är marknadsledande på företagsmarknaden i Borås med cirka 40 procent i marknadsandel.

Sparbanken Sjuhärad AB (publ) är den näst största fristående sparbanken i Sverige med cirka 170 anställda. Bankens verksamhetsområde utgörs av kommunerna Borås, Bollebygd, Mark och Svenljunga där banken har en mycket stark ställning på såväl privat- som företagsmarknaden. Banken är majoritetsägd av Sparbanksstiftelsen Sjuhärad och har även Swedbank AB (publ) och Vinstandelsstiftelsen Sporren som delägare. Stiftelsens främsta uppgift är att vara en långsiktig och stabil ägare till Sparbanken Sjuhärad och att stärka bankens konkurrenskraft. Stiftelsen utvecklar Sjuhärad genom att årligen dela ut bidrag inom kategorierna forskning, utbildning, näringsliv, kultur och idrott. Ju bättre det går för banken, desto mer kan vi stötta Sjuhärad. Det är det som gör oss till mer än en bank.

Dela sidan: