Skriv sökord

Företagskontoret växer i Sparbanken Sjuhärad – utökar med en biträdande företagsrådgivare

Lediga tjänster
Ledig tjänst Privatmarknadschef sökes till Sparbanken Sjuhärad

Senast uppdaterad: 11 september, 2023

Vill du arbeta med komplexa och stora företagsaffärer? Gillar du att arbeta i team där vi tillsammans hittar lösningar anpassade till våra kunders behov? Nu finns en möjlighet att utvecklas hos oss på Sparbanken Sjuhärad i rollen som biträdande företagsrådgivare.

Under det senaste året har vi på Företagsmarknad Borås tagit nästa steg i hur vi arbetar tillsammans med våra kunder. En del i det var att införa en ny tjänst som biträdande företagsrådgivare för att ännu bättre svara upp på kundernas behov. Nu satsar vi vidare och letar efter en tredje kollega i teamet med biträdande företagsrådgivare.

Rollen innebär att du tar en aktiv roll i samarbete med företagsrådgivarna i deras övergripande kundansvar för att skapa en kundupplevelse i världsklass. Du är kundens kontakt i löpande frågor. I det dagliga arbetar du med allt från kundkännedom till betalningsaffären. Vidare hanterar du även olika företagsupplägg och administration när det gäller kredithantering. Du kommer att arbeta brett för att fördjupa dig inom företagsaffärens olika delar. Rollen är en heltidstjänst och du utgår från kontoret i Borås. Du stöttar hela bankens företagsmarknad, vilket även innebär kundbesök och arbetsdagar på fler platser i vårt verksamhetsområde.

Vilka är vi?

Vi är en organisation som gillar det enkla som motsats till det krångliga. Vi gör det komplexa förståeligt, trots att det vi arbetar med är avancerat. Vi bryr oss också på riktigt, både om vår bygd och om varandra. För oss är det självklart att vara omtänksamma, intresserade och att trivas ihop. Vi är övertygade om att vårt arbete är viktigt och vi brinner tillsammans för att vår bank ska vara så bra som möjligt, för att kunna fortsätta bidra till Sjuhärad i enlighet med sparbanksidén. Det är det som gör oss till mer än en bank.

Vem är du?

Du tycker om att arbeta i team och ser lagarbete som viktig för att lyckas i arbetet gentemot kund. Du gör komplexa frågor enkla att förstå vilket gör att kunderna gärna vänder sig till dig. Som person är du bra på att initiera, planera och slutföra arbetsuppgifter. Rollen kräver att digitala verktyg är en naturlig del av din vardag för att förenkla och effektivisera både för dig och våra kunder. Du är även nyfiken och tycker om att lära dig mer om kunderna och deras affär och hur vi på bästa sätt kan hjälpa dem i deras vardag. Tillsammans med kunder och kollegor gör vi det lite bättre varje dag.

Utbildning och erfarenhet

Vi ser att du har en akademisk utbildning med inriktning mot ekonomi eller likvärdig kompetens från dina tidigare roller och du innehar Swedsec rådgivarlicens. Du har troligen erfarenhet av att arbeta i en liknande roll i bank. Har du erfarenhet från cash management, utlandsaffärer, avancerade företagsaffärer och/eller kundkännedomsarbete är det meriterande.

Låter tjänsten intressant?

Skriv en motivering till varför just du passar bra som Biträdande företagsrådgivare. För frågor kontakta kontorschef Fredrik Engström på telefon 033-16 68 48, mail fredrik.engstrom@sparbankensjuharad.se eller Företagsmarknadschef Tommy Jonestål på telefon 033-16 66 24, mail tommy.jonestal@sparbankensjuhard.se

Tjänsten är en tillsvidareanställning med tillträde enligt överenskommelse. Sista ansökan är den 17 september, men då urval sker löpande välkomnar vi din ansökan redan idag. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Ansökan sker via TeamTailor

Om Sparbanken Sjuhärad och Företagskontoret Borås

Företagskontoret i Borås består av 25 engagerade och kompetenta kollegor som tycker om att träffa kunder och göra affärer. Våra kunder är företag av olika storlek inom många spännande branscher. Vi är marknadsledande på företagsmarknaden i Borås med cirka 40 procent i marknadsandel.

Sparbanken Sjuhärad AB (publ) är den näst största fristående sparbanken i Sverige med cirka 170 anställda. Bankens verksamhetsområde utgörs av kommunerna Borås, Bollebygd, Mark och Svenljunga där banken har en mycket stark ställning på såväl privat- som företagsmarknaden. Banken är majoritetsägd av Sparbanksstiftelsen Sjuhärad och har även Swedbank AB (publ) och Vinstandelsstiftelsen Sporren som delägare. Stiftelsens främsta uppgift är att vara en långsiktig och stabil ägare till Sparbanken Sjuhärad och att stärka bankens konkurrenskraft. Stiftelsen utvecklar Sjuhärad genom att årligen dela ut bidrag inom kategorierna forskning, utbildning, näringsliv, kultur och idrott. Ju bättre det går för banken, desto mer kan vi stötta Sjuhärad. Det är det som gör oss till mer än en bank.

Dela sidan: