Skriv sökord

Dalslands Sparbank – Vi tillsammans med föreningslivet

Corona I samhället
Coronapandemin, Forskare får pris för studier

Senast uppdaterad: 6 april, 2020

Vi jobbar löpande med de lokala företag och privatpersoner som drabbats och vi har redan där satt in resurser för att hjälpa till att hantera effekterna av Covid-19.

En annan akut risk som banken ser är våra ideella föreningars situation med risk för minskade aktivitetsstöd, möjlig minskning av sponsorintäkter till följd av företagens problem och minskade publikintäkter vid evenemang.

Dalslands Sparbank kommer därför att dubbla alla pågående sponsringsavtal för året 2020 säger Magnus Olsson, Vd på Dalslands Sparbank.

I tider som dessa är det viktigare än någonsin att våra fritidsaktiviteter säkerställs på lång sikt och att verksamheterna kan återgå till normalt snarast efter att pandemin är över.

Det dalsländska föreningslivet ligger oss väldigt varmt om hjärtat så därför känns det jätteroligt att vi hjälper till att säkerställa våra många fina verksamheter runt om i Dalsland, säger Sofia Falkman, marknadsansvarig på Dalslands Sparbank.

Föreningar som har pågående sponsringsavtal med Dalslands Sparbank uppmanas att skicka en extra faktura på samma belopp som föreningens årssponsring till banken enligt ordinarie rutiner och märka denna med ”Extra stöd till följd av Covid-19 2020”.

Dalslands Sparbank följer utvecklingen i verksamhetsområdet löpande. Inget ytterligare stöd är till dags dato beslutat, men vid fortsatta restriktioner till följd av pandemin kan sådana beslut komma snabbt.

För andra banker är Dalsland en liten del av Sverige men för oss betyder den allt!

Information om det lokala initiativet kommer uppdateras på www.viardalsland.se

Dalslands Sparbank

Kontakt för mer information
Magnus Olsson – verkställande direktör
0530-440 39
magnus.olsson@dalsbank.se

Sofia Falkman – marknadsansvarig
0530-440 36
sofia.falkman@dalsbank.se

Dela sidan: