Skriv sökord

Familjekalas i Djurås

I samhället
Leksands Sparbank, bankkontor i Djurås, Familjekalas i Djurås

Senast uppdaterad: 24 maj, 2022

Leksands Sparbank och Fastighetsbyrån bjuder in till familjekalas i Djurås lördagen den 11 juni i Lindberghallen, Djurås. Sparbankskalaset är en del av Leksands Sparbanks etablering i Gagnefs kommun och ett startskott inför det officiella öppnandet av bankens nya kontor den 13 juni.

Sparbankskalaset bjuder på underhållning och aktiviteter mellan klockan 11-15 där vi ser kända namn som Panetoz, Björborevyn, Hanna Enlöf (andra halvan av duon Good Harvest), John Lindberg från John Lindberg Trio och flera andra lokala aktörer.

Leksands Sparbank och Fastighetsbyrån bygger upp ett minifestivalområde i anslutning till det nya kontoret som ligger i turistbyråns gamla lokaler. Där kommer det att finnas en scen med tillhörande publikyta, samt lokala föreningar som visar upp sin verksamhet.

Välkommen på Familjekalas i Djurås!

När: 11 juni 2022 klockan 11-15.
Var: Lindberghallen, Djurås
Fri entré.

Oss äger ingen. Leksands Sparbank är en fristående bank utan aktieägare. Vårt mål är att människor och företag i bygden ska må bra och utvecklas. Vår vinst återinvesteras för att bygden ska blomstra. Vi är nämligen ingen vanlig bank.

Läs mer här om Leksands Sparbank.

Dela sidan: