Skriv sökord

Falkenbergs Sparbank – WE LOVE LIVE 24,25 & 26 FEBRUARI LIVESÄNDNING 16:00

I samhället Kultur

Senast uppdaterad: 15 februari, 2021

Live-akterna är bokade till online-eventet “Musikstad Falkenberg” den 24-26 februari 2021. Direktsändningarna har fyllts till bredden med musik signerat från Falkenberg.

”Musikstad Falkenberg” sätts upp i Falkenberg våren 2021 för att samla in 12 aktuella artister, band, DJ:s, nya som etablerade och inom alla genrer för att tillsammans lyfta fram den lokala musiken. Här kommer man kunna dela med sig av sina låtar, utbyte av erfarenheter, mentorskap, hitta inspelningsstudios med mera och skapa nya kontakter året om.

Falkenbergs Sparbank stöttar projektet

”Musikstad Falkenberg” blir till verklighet tack vare Falkenbergs Sparbank ”Framtidsbanken” som årligen investerar i den lokala samhällsutvecklingen och skapar värden för framtiden tillsammans!

Eventet “Musikstad Falkenberg” kommer att direktsändas under tre dagar och programmen kommer fyllas med livemusik, liveframträdanden, artistintervjuer, intressanta paneler och en massa överraskningar med premiär den 24 februari.

Tillsammans gör vi detta möjligt

– Detta är ett projekt som jag personligen brinner för. Det känns fantastiskt bra att kunna bidra i en satsning på att utveckla och bygga nätverk bland våra lokala musiktalanger. Vi sätter Falkenberg på kartan inom ytterligare ett område – musikbranschen säger Göran Bengtsson, vd Falkenbergs Sparbank.

Läs mer och följ sändningarna den 24, 25 och 26 februari 2021 via: www.musikstad.se

Läs om alla deltagande artister

Dela sidan: