Skriv sökord

Falkenbergs Sparbank söker Kontorschef, bokad rådgivning

Lediga tjänster
jobbannons, Kontorschef, bokad rådgivning, Falkenbergs Sparbank, lediga tjänster, lediga jobb

Senast uppdaterad: 9 mars, 2023

Vi söker dig som gillar människor, utmaningar och att ta ansvar. Du är en person som gillar att göra affärer både själv och genom andra!

Kontor Bokad rådgivning, Falkenberg

arbetar främst med bokad rådgivning där kunds finansiella hälsa säkerställs genom spara-, pension-, försäkring- och bolånerådgivning. Samarbetar och arbetar nära de andra kontoren samt med företag då specifika privatrådgivare på kontoret arbetar tillsammans med våra företagsrådgivare mot gemensamma kunder. Kontoret består av åtta privatrådgivare.

Som Kontorschef för Bokad rådgivning

har du ett helhetsansvar för kontorets kundbas. I din roll som ledare ansvarar du för kontorets resultat samt gruppens utveckling enligt bankens mål. Ledarskapet upptar större delen av arbetstiden, resterande tid ägnas åt kundmötet.

Organisatoriskt är du underställd

Privatmarknadschefen och ingår i Privatledargruppen.

Om dig

Du är resultatdriven och stimuleras av utmaningar och förändringsarbete. Du gillar att göra affärer, både själv och genom andra och motiveras av att ta ansvar och av att kunna påverka. Du tycker om att nätverka såväl externt som internt och har tidigare erfarenhet inom bank/finans, gärna som Chef/ledare eller Rådgivare, privat. Det är meriterande om du har krediterfarenhet.

Medarbetarna är vår största tillgång

Medarbetarskapet, där du bidrar till samarbete, utveckling och resultat, är viktigt. Med våra kärnvärden Kvalitet, Omtanke, Närhet och Utveckling vill vi vara det självklara valet för våra kunder – För framtidsdrömmar och vardagsnära möjligheter.

Vill du veta mer?

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta Jenny Nelson, Privatmarknadschef, tel. 0346-550 58. Facklig kontaktperson för Finansförbundet är Aleksandar Stojkovski tel. 0346-550 21.

Välkommen med din ansökan

senast 26 mars på vår hemsida falkenbergssparbank.se/jobb
Urval kan ske under ansökningstiden, vi välkomnar din ansökan så snart som möjligt.

Om Falkenbergs Sparbank

Falkenbergs Sparbank verkar i Falkenberg och norra delen av Halmstad. Vi möjliggör långsiktig ekonomisk trygghet och tillväxt för våra kunder samt bidrar till positiv utveckling i vår del av Halland. För att lyckas med det behöver vi engagerade och kompetenta medarbetare som vill arbeta med att bygga goda kundrelationer och göra affärer som är bra för både kunden och banken. Det som kännetecknar en sparbank är ett stort samhällsengagemang.
Vill du göra skillnad på riktigt tillsammans med oss – välkommen med din ansökan!

Dela sidan: