Skriv sökord

Falkenbergs Sparbank söker Chef säkerhet och intern service

Lediga tjänster
Premiumrådgivare sökes, Försäkringsspecialist Liv & Pension sökes till Falkenbergs sparbank, ledig tjänst, Ätran

Senast uppdaterad: 29 november, 2022

Vi söker dig som vill ta en viktig roll i Falkenbergs Sparbanks utveckling.

Nu samlar vi flera interna funktioner inom samma avdelning. I rollen som chef för Säkerhet och Intern service ingår du i bankens ledningsgrupp och har ansvar för AFC-enheten (bekämpning av finansiell brottslighet), IT och informationssäkerhet (IKT), fysisk säkerhet, intern service, fastighet samt den löpande IT-verksamheten.

Avdelningens uppgift är att stödja bankens kundmötande verksamhet och ge bästa möjliga förutsättningar att uppnå god intern kontroll och en säker arbetsmiljö.

Om jobbet

I rollen leder du en grupp av specialister i deras dagliga arbete. Uppdraget innefattar strategiska arbetsuppgifter såsom att ta fram årliga aktivitets- och kontrollplaner för funktionen samt att löpande förbättra och utveckla verksamheten. Chefsrollen är också operativ och du förväntas utöver att koordinera avdelningens arbete även själv utföra centrala arbetsuppgifter som till exempel uppföljning och analys av incidentrapportering, samordning och riskanalys av nya produkter och tjänster (NPAP).

Om dig

Vi tror att rätt kandidat för denna tjänst har en relevant akademisk examen med flera års bankerfarenhet. Du är inspirerande som ledare med gedigen förståelse för både affärsperspektivet och det regulatoriska perspektivet. Du är drivande i din egen utveckling och skapar förutsättningar för andras utveckling.
Som person är du analytiskt lagd, du har stor social förmåga, uppskattar det goda samarbetet och är prestigelös i ditt arbete.

Vill du veta mer?

Välkommen att kontakta Göran Bengtsson, VD, tel. 0346-550 85.
Facklig kontaktperson för Finansförbundet är Åsa Zahr tel. 0346-551 93
Välkommen med din ansökan senast 8 januari på vår hemsida falkenbergssparbank.se/jobb

Om Falkenbergs Sparbank

Falkenbergs Sparbank verkar i Falkenberg och norra delen av Halmstad. Vi möjliggör långsiktig ekonomisk trygghet och tillväxt för våra kunder samt bidrar till positiv utveckling i vår del av Halland.

För att lyckas med det behöver vi engagerade och kompetenta medarbetare som vill arbeta med att bygga goda kundrelationer och göra affärer som är bra för både kunden och banken. Det som kännetecknar en Sparbank är ett stort samhällsengagemang. Vill du göra skillnad på riktigt tillsammans med oss – välkommen med din ansökan!
falkenbergssparbank.se

Dela sidan: