Skriv sökord

Falkenbergs Sparbank – Föreningsbidraget tredubblas

Corona I samhället
föreningsbidraget, 23 projekt blir till verklighet, falkenbergs sparbank, framtidsbanken

Senast uppdaterad: 8 maj, 2020

Tre miljoner till 60 föreningar! Framtidsbanken tredubblar föreningsbidraget och delar ut extra stöd till ideella föreningar som drabbas ekonomiskt av inställda arrangemang i coronavirusets spår.

När Framtidsbanken öppnade ansökan för Föreningsbidraget handlade det om 1 miljon kronor. Behovet var mycket större än så och efter att ha sammanställt alla ansökningar väljer vi att tredubbla den totala bidragssumman.

– Det är viktigt att vi får behålla ett rikt föreningsliv. Föreningarna drabbas hårt ekonomiskt när de tvingas ställa in sina planerade vår- och sommararrangemang och vi tycker det känns mycket bra att kunna hjälpa till, säger Göran Bengtsson, vd Falkenbergs Sparbank.

Läs hela pressmeddelandet med översikt på föreningar som erhåller bidrag i bifogad pdf. Pressmeddelande_Föreningsbidrag-200507

Om Framtidsbanken

Falkenbergs Sparbank är en stark och lönsam bank som brinner för att tillsammans med våra kunder utveckla vår del av Halland. En viktig del av Sparbanksidén är att bankens vinst ska stanna lokalt. Först och främst för att växa med våra kunder men också för att kunna dela med oss till allmännyttiga ändamål. Sedan Framtidsbankens start 2013 har vi nu delat ut drygt 40 miljoner kronor av bankens överskott.

falkenbergssparbank.se/framtidsbanken

Om Falkenbergs Sparbank

Falkenbergs Sparbank grundades, “på god och ädel grund”, år 1865.
Idag är banken en modern bank som, genom samarbete med Swedbank, har tillgång till den senaste utvecklingen av teknik, service, produkter och säkerhet. Vi stödjer det lokala kultur- och föreningslivet där våra kunder verkar och bor.

falkenbergssparbank.se

Dela sidan: