Skriv sökord

Dalslands Sparbank – Vi fortsätter satsa!

Corona I samhället
Coronapandemin, Forskare får pris för studier

Senast uppdaterad: 14 maj, 2020

Dalslands Sparbank har under våren jobbat med att mildra de ekonomiska effekterna av Covid-19 och dess påverkan på bankens verksamhetsområde.

Vi jobbar löpande med företag och privatpersoner som drabbats och försöker hitta lättnader för att hantera effekterna av pandemin.

Men vi stannar inte där. Vi har följt utveckling och ser att det finns ett större behov.

Det finns flera föreningar och ideella sammanslutningar i bankens verksamhetsområde som behöver stöttning just nu och som har en viktig del i samhället. Vi har därför beslutat att öppna upp för en ansökningsperiod till – Tillsammans utvecklar vi Dalsland Del 2.

Mellan den 14 maj till den 11 juni har föreningar och andra ideella sammanslutningar som drabbats av negativa ekonomiska effekter av Covid -19 möjlighet att ansöka om ett ekonomiskt stöd till sin verksamhet. Denna satsning kommer främst att gå till föreningar och ideell verksamhet som inte tidigare fått del av något stöd från Dalslands Sparbank.

Mer information och ansökan finns tillgänglig på www.viardalsland.se

Dalslands Sparbank har sedan tidigare stöttat den lokala handeln genom att köpa in presentkort från lokala handlare och restauranger. Banken har även dubblat alla pågående sponsringsavtal under 2020 samt beviljat 43 ansökningar i projektet ”Tillsammans utvecklar vi Dalsland”. Tillsammans med det aktuella projektet så motsvarar satsningarna mellan 4 och 5 miljoner kronor.

Tillsammans är vi starka – Tillsammans utvecklar vi Dalsland!

Information om bankens lokala initiativ uppdateras på www.viardalsland.se.

Dalslands Sparbank

Kontakt för mer information
Magnus Olsson – VD, verkställande direktör
0530-440 39
magnus.olsson@dalsbank.se

Sofia Falkman – marknadsansvarig
0530-440 36
sofia.falkman@dalsbank.se

Dela sidan: