Dalslands Sparbank söker Företagsrådgivare med inriktning skog/lantbruk

Vill du jobba som företagsrådgivare på Dalslands Sparbank?

Dalslands Sparbank utökar nu satsningen på skog och lantbruk i Dalsland. Vi söker därför en företagsrådgivare som vill bli en del av vårt team. Du rapporterar direkt till kontorschefen i Mellerud. Vi förväntar oss att du blir en aktiv medarbetare som möter våra företagskunder på olika mötesplatser, oavsett om mötet sker digitalt, i skogen, på gården eller i banklokalen.

 

Om tjänsten

Tjänstens huvudsakliga uppgifter är att vara bankens kontaktperson till våra skogs- och lantbrukskunder och att bidra till att utveckla kundernas affärer. En stor del av arbetet kommer att ägnas åt aktivt kundarbete. Förutom ett eget kundansvar handlar arbetet om uppsökande verksamhet i form av kundbesök - allt för att åstadkomma så bra lösningar som möjligt för kunden. Ett av dina viktigaste mål är att säkerställa bankens position som det bästa alternativet för nuvarande och framtida kunder.

 

Kompetenser/erfarenheter

Vi söker dig som har en relevant utbildning eller annan erfarenhet som arbetsgivaren bedömer som likvärdig.

Meriterande är om du har erfarenhet inom bank eller om du har förvärvat likvärdig kompetens inom området på annat sätt.

 

Egenskaper

Vi tror att du är en serviceinriktad person med god social förmåga som trivs i mötet med andra människor i alla åldrar.

Eget initiativtagande är en drivkraft hos dig och du har en vilja att lära dig nya saker.

Du är en person som trivs i både natur- och bankmiljö och har ett genuint intresse för ditt arbete. I mötet med kunden skapar du goda och långsiktiga relationer. I mötet med dina kollegor bidrar du till en god stämning på arbetsplatsen.

 

Mer information

  • Anställningsform: Tillsvidareanställning
  • Anställningens omfattning: Heltid
  • Tillträde: Snarast
  • Löneform: Månadslön
  • Sysselsättningsgrad: 100%
  • Ort: Mellerud
  • Sista ansökningsdag: 2019-09-29

För information om tjänsten och ansökan kontakta: Marcus Johansson, Dalslands Sparbank 0530-440 41 marcus.johansson@dalsbank.se

För ytterligare information om tjänsten kontakta gärna: Birgitta Hedlund, Facklig representant Dalslands Sparbank 0530-440 11 birgitta.hedlund@dalsbank.se

 

Om Dalslands Sparbank

Vår bank drivs inte av enskilda vinstintressen. Målet är istället att skapa möjligheter för människor och företag att utvecklas. Dels som kunder i banken. Dels genom att en del av bankens vinst används för att stödja idéer och verksamheter som gör Dalsland ännu bättre.

Ett levande och livskraftigt samhälle är en förutsättning för vår banks utveckling. Därför samarbetar vi med föreningar, företag och personer som utvecklar landskapet. Det gör oss till en unik bank, faktiskt den enda vars främsta drivkraft är att gynna bygden och alla som bor här.

Tillsammans utvecklar vi Dalsland.

www.dalsbank.se

Senast uppdaterad: 
2019-09-09