Skriv sökord

Dalslands Sparbank söker Assistent till bankens ledning med placering i Mellerud

Lediga tjänster
solljus

Senast uppdaterad: 10 september, 2020

Dalslands Sparbank är en fristående sparbank med stabil lönsamhet och en affärsvolym på ca 17 miljarder kronor. Vi har 4 kontor i Dalsland (Mellerud, Bengtsfors, Ed och Färgelanda) med sammanlagt 50 medarbetare.

Dalslands Sparbank söker nu en medarbetare i rollen som assistent till bankens ledning. Du kommer att tillhöra enheten Affärsstöd och blir en del av ett team på 18 personer med placering i Mellerud. Vi söker dig som är flexibel och har lätt för att anpassa dig till nya och varierande arbetsuppgifter. Du rapporterar till chefen för Affärsstöd.

I rollen som assistent hos oss erbjuds du en bred och varierad roll, där uppgifterna kan växla över tid. Fokus ligger på att bistå med administrativ support i en mängd olika frågor och uppdrag. Det kan handla om att ta fram och skriva underlag, förbereda presentationsmaterial, skriva protokoll och rapporter samt ansvara för mötesbokningar med tillhörande arrangemang.

Som medarbetare i Dalslands Sparbank är du självklart med och bidrar till vår vision ”Tillsammans utvecklar vi Dalsland”.

Kompetenser/erfarenheter
För att lyckas i rollen som assistent söker vi dig som har erfarenhet från administration och service samt har en god förmåga att återge mötesdiskussioner skriftligen på svenska. Plus är om du tidigare jobbat med dokumenthantering och protokollskrivning. Vidare har du goda IT-kunskaper som du vill fördjupa och vidareutveckla med bankens kontinuerliga digitalisering och krav på förnyad kunskap.

Egenskaper
Som person är du kommunikativ, prestigelös och lösningsfokuserad. Rollen kräver ett högt engagemang och en förmåga att skapa förtroende och anpassa varje situation så att bästa kvalité ges i mötet. Eftersom du kommer att arbeta med sekretessbelagd information är en hög grad av personlig integritet nödvändig. Vi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper. Vi förväntar oss att du som söker är en positiv person som gläds både åt egna och kollegornas framgångar.

Mer information
Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Snarast
Löneform Månadslön
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Mellerud
Sista ansökningsdag 2020-09-27

Skicka din ansökan och CV till:
Stefan Fritz
Dalslands Sparbank
Box 33, 464 21 MELLERUD
0530-440 16
stefan.fritz@dalsbank.se

För information om fackliga frågor kontakta
Birgitta Hedlund
Facklig representant Dalslands Sparbank
0530-440 11
birgitta.hedlund@dalsbank.se