Skriv sökord

Carl Nyström blir ny vd i Markaryds Sparbank

Aktuellt
Carl Nyström, ny vd, Markaryds Sparbank

Senast uppdaterad: 1 mars, 2022

Carl Nyström tillträder som ny verkställande direktör i Markaryds Sparbank från och med den första april 2022. Han efterträder den nuvarande verkställande direktör Ola Andersson som efter fem framgångsrika år i Markaryds Sparbank valt att gå vidare i sin karriär.

Carl Nyström kommer närmast ifrån SEB där han haft rollen som kontorschef för Kronobergs län. Carl har också tidigare erfarenheter som kundansvarig, kontorschef, vice regionchef och regionchef inom Nordea. Han har även en bakgrund som vd på Almi Jönköping.

Med sin långa erfarenhet från bankvärlden och ett starkt intresse för den lokala affären kommer Carl Nyström att vara drivande i den fortsatta utvecklingen av Markaryds Sparbank.

Om Markaryd Sparbank

Markaryds Sparbank har efter flera år av tillväxt en affärsvolym på cirka 17,7 miljarder kr och 15 årsanställda. Med lokal förankring genom kontor i Markaryd och Strömsnäsbruk och närhet till kunden vill Markaryds Sparbank fortsätta att vara den naturliga bankförbindelsen både för företag och privatpersoner i bygden.

www.markarydssparbank.se

Dela sidan: