Skriv sökord

Bolånerådgivare sökes till Snapphanebygdens Sparbank

Lediga tjänster
Bolånerådgivare, Snapphanebygdens Sparbank, ledig tjänst

Senast uppdaterad: 27 april, 2022

Snapphanebygdens sparbank är en fristående sparbank med god tillväxt. Vi är nu på jakt efter en vikarie till Ellinor som ska vara föräldraledig. Tjänsten är en heltidstjänst, med möjlighet till deltid, under 1,5 år med början i augusti.

Vi erbjuder dig en bredare yrkesroll!

Att vara bolånerådgivare på Snapphanebygdens sparbank innebär att du får möjligheten att utveckla din yrkesroll och kompetens – på riktigt. Som rådgivare hos oss i Vittsjö blir du en del av det lilla kontoret, med stora möjligheter att vara med och påverka utformningen av hela verksamheten. Du kommer att bli den enda med din befattning, vilket innebär att du får en bred och utmanande yrkesroll. Vi tror på våra medarbetare och kommer därför att ge dig fullt förtroende till hur du ansvarar för dina kunder och arbetsuppgifter. I rollen ingår både bolånerådgivning och arbete i kassa/kundtjänst.

Vi har nöjda kunder – om vi får skryta lite.

Nyckeln till detta är att vi har möjligheten att komma nära våra kunder och erbjuda en ovanligt hög service. Som bolånerådgivare får du därför ta del av en mer familjär atmosfär där du alltid finns till hands gällande allt från lån till vardagstjänster.

En självgående person som gillar att ge service

Eftersom du kommer att bli ansiktet utåt för vårt kontor i Vittsjö är vi på jakt efter dig som är en social person med ett gott ordningssinne. Vi arbetar under devisen ”frihet under ansvar” och det är därför viktigt att du är självgående och trivs med att ta ansvar. Vi vill att du har erfarenhet av bankarbete och du får gärna ha bolånelicens och jobbat en del med rådgivning. Du kommer att få stora möjligheter att utvecklas i rollen hos oss.

Vi hoppas verkligen att vi har lyckats med att fånga ditt intresse och ser fram emot din ansökan!

Ansökan och frågor

Frågor om tjänsten besvaras av Jörgen Borgström (bankens vd) på telefon 0451 – 77 56 66 eller via mejl jorgen.borgstrom@snapphanebygdenssparbank.se

Din ansökan skickas in via mejl till jorgen.borgstrom@snapphanebygdenssparbank.se
Rekrytering sker löpande.

Snapphanebygdens Sparbank – lokal, självständig och personlig

Vi är den lilla fristående sparbanken som erbjuder den absolut bästa servicen. Med kontor i Bjärnum och Vittsjö finns vi alltid nära våra kunder. Vår målsättning är att vara det självklara valet för kunderna i bygderna runt omkring. Vi är stolta medlemmar i Sparbankernas Riksförbund och samarbetar med Swedbank för att erbjuda våra kunder alla tjänster inom bank och försäkringar oavsett om det är till privatpersoner eller företag.
snapphanebygdenssparbank.se

Dela sidan: