Skriv sökord

Bli min kollega – Ulricehamns Sparbank söker privatrådgivare

Lediga tjänster
Ulricehamns Sparbank. ledigt tjänst, privatrådgivare,

Senast uppdaterad: 30 augusti, 2022

Vi söker nu en privatrådgivare till vår Privatmarknad. Drivs du av att skapa goda relationer, bra affärer och att överträffa kundernas förväntningar? Då är det här en tjänst för dig.

Tjänsten som Privatrådgivare

Som Privatrådgivare har du som huvuduppgift att i både det bokade och spontana kundmötet arbeta med alla bankens kunder inom bolån, sparande, försäkringar och övriga vardagstjänster som ger kunden den bästa finansiella lösningen. Du arbetar affärsmässigt och utvecklar våra nuvarande och potentiella kunder med fokus på hög kundnöjdhet.

Ditt arbete sker självständigt men är också till stora delar ett lagarbete där samarbete med övriga kollegor och specialister i banken ställer höga krav på god samarbetsförmåga.

Vi kommer att erbjuda dig ett intressant och flexibelt arbete med spännande utmaningar i en föränderlig miljö.
Anställningen avser heltid och är en tillsvidareanställning.

Vilken kompetens krävs för att lyckas

För att lyckas i rollen är det viktigt att du tycker om att arbeta proaktivt, har god analytisk förmåga, jobbar strukturerat och är duktig på att kommunicera i såväl tal som skrift. Du har förmågan att ta till dig ny information och kunskap samt utveckla ditt arbetssätt. Du har en stark drivkraft, är målinriktad och brinner för att göra affärer. Du är lyhörd och social med förmåga att skapa tillit och förtroende mot kunder och kollegor.

Det är givetvis viktigt att du levererar under eget ansvar och ser såväl till gruppens gemensamma mål och välbefinnande som till egna individuella mål. För oss är vår kundnöjdhet viktigt och idag har vi en hög kundnöjdhet. För att utveckla detta vidare är det viktigt med att jobba med kundmöten i alla typer av kanaler såväl fysiska som digitala för att skapa proaktivitet och positiva kundupplevelser.

Formella krav i rollen är:

  • Bankerfarenhet
  • Annan affärsmässig eller ekonomisk bakgrund
  • Swedsec Rådgivarlicens
  • Swedsec Bolånelicens
  • Försäkringsdistribution Liv Privat
  • Försäkringsdistribution SAK Privat

Varför jobba i Ulricehamns Sparbank?

Vill du arbeta i ett spännande företag med både personliga och professionella utvecklingsmöjligheter? Hos oss är medarbetarna vår största tillgång och en förutsättning för att vi ska nå framgång.

Ulricehamns Sparbank har sedan lång tid en mycket stark ställning inom verksamhetsområdet. Banken bedriver en självständig bankrörelse i nära samarbete med Swedbank. Vi har en stark ekonomisk ställning, en affärsvolym på drygt 19 miljarder och våra 55 medarbetare har ambitionen att ge en förstklassig service till våra kunder.

Läs mer om Ulricehamns Sparbank, om sparbanksidén och hur vi får den att leva i Ulricehamnsbygden på ulricehamnssparbank.se

Är du nyfiken på oss? Vi är nyfikna på dig!

Ansök här: Home – Ulricehamns Sparbank (teamtailor.com)
Urval och intervjuer sker löpande under ansökningstiden.
Sista ansökningsdag 2022-09-19

Ytterligare information om tjänsten som privatrådgivare

Välkommen att kontakta:
Cecilia Bonander, Privatmarknadschef, Tel: 0321-296 05 eller 073-086 88 43
Jenny Cederteg, Finansförbundet, Tel: 0321-296 57

Dela sidan: