Skriv sökord

Bjursås Sparbank söker företagschef

Lediga tjänster
Ola Möllberg, vd Bjursås Sparbank

Senast uppdaterad: 4 februari, 2021

Bjursås Sparbank fortsätter att växa. Under 2020 har antalet kunder både inom privat- och företagssidan ökat och lokalerna har byggts ut. Nu söker banken en Företagschef.

Ola Möllberg är vd på banken och berättar om banken, tjänsten och vilka egenskaper den som söker bör ha:
– Vi är ju i grunden en bank för privatkunder. Det har vi varit sedan starten 1910. Genom åren har våra kunder inom företagssidan ökat och vi vet att vi bland våra företagskunder är väldigt uppskattade. Det visar ju inte minst den kundnöjdhetsundersökning som gjordes tidigare av SKI Bank. Där var vi tillsammans med övriga Sparbanker bäst i Sverige. Vi har de mest nöjda kunderna både privat och för företag. Nu känner vi att det är dags att ta nästa steg. Vi ska anställa en företagschef.

Ny tjänst på banken

Företagschefens övergripande uppgift är att utveckla morgondagens företagsmarknad i Falu kommun.
– Vi söker någon som kan göra att vi blir ett ännu bättre alternativ för företagskunder i vårt område. En företagschef ska ha stort engagemang i både kunden och medarbetarna, fortsätter Möllberg. Den som söker och slutligen får jobbet ska vara med och utveckla banken vidare mot nya mål och nya höjder.

– Du som funderar på att söka bör ha viss erfarenhet sedan tidigare, gärna från företagsaffären inom banksektorn. Det är också viktigt att du har erfarenhet från att leda, motivera och utveckla. Du ska också vara strukturerad och gilla att
planera och följa upp säger Möllberg och fortsätter:
– För oss är det jätteviktigt med personlig service mot våra kunder och att vi internt har en bra teamkänsla. Det ska vara kul på jobbet. Vi ser att du som söker har god social kompetens och har lätt för att samarbeta med människor. Andra viktiga egenskaper är att vara en bra kommunikatör i både tal och skrift.

Härligt gäng

Bjursås Sparbank är en trygg, stabil äkta Sparbank med hjärtat i Bjursås och Falu kommun. Här är det ingen skillnad om man är stor eller liten kund, alla är lika viktiga. Det överskott som uppkommer i verksamheten stannar i banken och en del av vinsten återinvesteras i bygden.

Varje år bidrar banken ekonomiskt till föreningar och projekt i närområdet.
– Jag tycker det är viktigt att den som söker jobbet precis som oss tror på idén om en lokalt stark bank som brinner för bygden och för att hjälpa sina kunder både på plats och digitalt. Vi erbjuder ett inspirerande jobb där man själv får vara med och utveckla tjänsten. På köpet får man härliga arbetskamrater, kul på jobbet och god stämning. Du får vara med och ta varumärket Bjursås Sparbank till nya höjder under 2020-talet, säger Ola Möllberg.

Ansökan

Den som känner sig lockad av denna tjänst och som tror sig kunna passa in ansöker med CV och personligt brev via mail senast 28 februari 2021 till ola.mollberg@bjursassparbank.se
För mer info kontakta Ola på 023-70 58 69
Urval av sökanden kommer att ske löpande.

Dela sidan: