Skriv sökord

Biträdande företagschef sökes till Sparbanken Skaraborg

Lediga tjänster
Biträdande företagschef, Sparbanken Skaraborg, 175 år

Senast uppdaterad: 15 mars, 2023

En av våra viktigaste tillgångar är våra medarbetare. Hos oss finns ekonomer, administratörer, rådgivare, specialister, ledare, jurister, försäkringsförmedlare och en hel del annan kompetens. Är du intresserad av en karriär hos oss?

Beskrivning

Vi är en affärsnära sparbank med uppgift att vara en trygg och långsiktig partner för våra kunder inom privat och företagsområdet. Vi finns här, i hjärtat av Skaraborg med kontor i Skara, Vara, Götene och Nossebro.

Våra beslut fattas lokalt, vårt huvudkontor finns i Skara och vi ägs av Sparbanksstiftelsen Skaraborg och har därmed ett stort samhällsengagemang. Vi är proaktiva och tillgängliga med 120 medarbetare och specialister som har en bred kompetens och förståelse för det som gör skillnad.

Vårt löfte är att ständigt utvecklas, tänka nytt och se till att medarbetare och kunder utvecklas och växer. Vi tror på ett utvecklande ledarskap som ser våra medarbetare som vår viktigaste resurs. För oss är det viktigt att kunna kombinera ett stimulerande arbetsliv med ett aktivt liv vid sidan om och vi erbjuder olika förmåner så som friskvårdsbidrag, fritidshus i fjällen mm.
Välkommen att växa med oss!

Arbetsuppgifter

Nu söker vi en biträdande företagschef till vår företagsavdelning med ansvar för att tillsammans med sina medarbetare fortsatt utveckla företagsaffären samt genom ett coachande och utvecklande ledarskap engagera och utveckla medarbetarna i företagsgruppen. Hos oss blir du en del av en kultur där vi gillar att göra affärer och har ett starkt lokalt engagemang. Vi ser vår roll i ett större sammanhang där vi bidrar till att utveckla de orter där vi verkar. I rollen ingår att aktivt bidra till att arbetssätt och processer för företagsaffären utvecklas och förbättras.

Företagsorganisationen består av cirka 25 personer med roller såsom företagsrådgivare, lantbruksrådgivare och kundstöd. I rollen ingår personalansvar. Du kommer ha möjlighet att vara med och utveckla vår företagsorganisation framåt.

Hos oss kommer dina arbetsdagar fyllas med….

  • Att fortsatt utveckla vår företagsaffär
  • Att coacha och utveckla medarbetare samt säkerställa att de har den kompetens och de förutsättningar som behövs för att vara framgångsrika i sina yrkesroller
  • Att vara bankens ansikte utåt och representera banken i olika forum
  • Att hålla dig uppdaterad om utvecklingen inom bankområdet och i det geografiska områdets marknadsutveckling
  • Att tillsammans med medarbetarna aktivt driva och delta i att utveckla kundaffären

Kvalifikationer

Vi söker dig som har…

  • Relevant eftergymnasial utbildning inom ekonomi alt. motsvarande kompetens förvärvad genom arbetslivserfarenhet
  • God erfarenhet av personalledning
  • Du har flerårig erfarenhet från företagsaffären och en hög kreditkompetens
  • Licensiering inom Swedsec

För att vara framgångsrik i rollen har du god erfarenhet av ledarskap och ett coachande, utvecklande förhållningssätt. Du delar med dig av kunskap och erfarenhet och skapar engagemang och delaktighet bland dina medarbetare. Din kommunikativa förmåga är hög och du har en god förmåga att strukturera och utveckla processer samt se till helheten.

Du är varmt välkommen med dina frågor till vår företagschef Niclas Andersson, 0512-293 10, niclas.andersson@sparbankenskaraborg.se eller till vår rörelsechef Lars Henningsson, 0511-281 49, lars.henningsson@sparbankenskaraborg.se

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast den 28 mars 2023.
Du ansöker via vår hemsida Sparbanken Skaraborg

Titta gärna in på vår hemsida och Instagram-konto om du vill se mer av oss och vår vardag!

Dela sidan: