Skriv sökord

Bergslagens Sparbank – Över en miljon kronor i Sparbanksbonus ska stötta lokal handel

Corona I samhället
lokal handel

Senast uppdaterad: 29 april, 2021

Årets Sparbanksbonus från Bergslagens Sparbank skickas även i år ut redan nu på våren – ett initiativ för att stötta den lokala handeln i tuffa tider. Värdechecken gäller återigen ända fram till den 30 september. Det betyder att personer som är sjuka eller tillhör en riskgrupp kan vänta med att handla tills de frisknat till, vaccinerat sig fullt ut eller tills smittorisken minskat.

I dagarna får Bergslagens Sparbanks nästan 11 000 Nyckelkunder sin personliga bonuscheck på 100 kronor hem i brevlådan. Det betyder över en miljon kronor till den lokala handeln.

Bonuschecken skickas vanligtvis ut på hösten. Men under de speciella omständigheter som råder med anledning av Coronaviruset, vill Bergslagens Sparbank uppmuntra till att stötta den lokala handeln.

– Bergslagens Sparbank är en sparbank med starkt lokalt fokus. Vi finns till för att göra nytta för våra kunder och bidra till att främja bygdens utveckling. Därför är det självklart för oss att belöna våra trogna Nyckelkunder med vår Sparbanksbonus. Liksom ifjol betalar vi ut bonusen tidigare än vanligt, för att stötta den lokala handeln när den som bäst behöver det, säger Cecilia Jeffner, vd på Bergslagens Sparbank.

Sparbanksbonus är en värdecheck på 100 kronor som kan användas som betalning hos detaljhandlare i kommunerna Lindesberg, Nora, Ljusnarsberg och Storfors. Våren 2021 skickas värdechecken ut till nästan 11 000 Nyckelkunder.

Värdechecken gäller till den 30 september 2021 hos de butiker som tackat ja till att medverka i aktiviteten.

 

Bergslagens Sparbank verkar i och för Bergslagen. Du känner igen oss på det lokala engagemanget och vårt starka kundfokus. Vi finns där våra kunder finns och utgår alltid ifrån kundens behov, när vi utformar rätt produkter och tjänster för kunden.

Vi vet att en fungerande bank är viktigt för att marknaden ska vara välmående. Genom ett ytterst decentraliserat arbetssätt ihop med både lokala kontor och modern teknik, är vi i princip tillgängliga för kunden dygnet runt. Vi har privat- och företagsrådgivare med mandat att fatta egna beslut i affärsfrågor som berör kunden. Det betyder snabba beslut och klara besked för kunden.

Genom egna projekt och sponsring som exempelvis Drömjobbet och Bergslagens Sparbank Cup, eller via vår ägare, Sparbanksstiftelsen Bergslagen, bidrar vi till Näringsliv, Forskning, Utbildning, Idrott och Kultur i Bergslagen. Därmed är varje kund i Bergslagens Sparbank med och utvecklar samhället vi bor och verkar i. Eller som vi brukar säga; Tillsammans berikar vi Bergslagen.

Dela sidan: