Skriv sökord

Bergslagens Sparbank – Här är årets Drömjobbare!

I samhället
Drömjobbare

Senast uppdaterad: 14 maj, 2020

Med det största antalet sökande någonsin är nu sju unga entreprenörer från Bergslagen uttagna att delta i bankens projekt Drömjobbet. Som Drömjobbare får man delta på Emax, som är en mässa för Sveriges främsta unga entreprenörer, därefter följer en tre dagars utbildning i att driva eget företag, handledning under sommaren samt 10 000 kronor i startkapital.

Nu har första uppstartsträffen för 2020 års projekt Drömjobbet gått av stapeln. Deltagarna fick träffa varandra och presentera sig själva. Nytt för i år är att i ansökningsprocessen har banken inte enbart utgått från de affärsidéer de sökande haft utan även tagit hänsyn till entreprenörskapet och drivkraften hos ungdomarna.

Årets Drömjobbare är:
Tobias Johansson – vill sälja street- och skatekläder via nätet med hjälp av lokala designers.
Fanny Karlsson – vill titta på effektiviseringar inom samhället, eventuellt med en koppling till coronapandemin.
Fanny Andersson – funderar på att hjälpa mindre företag med sociala medier och influencer marketing.
Isac Ståby – vill starta en webbutik med uthyrning av högtidskläder såsom balklänningar och kostymer.
Ella Selander – vill driva sitt UF-företag vidare, en webbaserad tjänst som hjälper organisationer att återbruka inventarier.
Hassan Hosseini – vill skapa en digital förmedlingstjänst mellan musiker och musiklärare.
Ismael Hamoudi – vill skapa ett digitalt verktyg för att kartlägga elevers psykiska hälsa i grundskolan.

Med på bilden längst till vänster är handledaren och coachen Janis Lancereau från Startcentrum.

Nu önskar vi årets Drömjobbare Stort Lycka till och ser med spänning fram emot att till hösten få ta del av hur det gått för de!

Relaterade länkar
Nyheten på bankens hemsida
Läs mer om Drömjobbet och Emax

Bergslagens Sparbank verkar i och för Bergslagen. Du känner igen oss på det lokala engagemanget och vårt starka kundfokus. Vi finns där våra kunder finns och utgår alltid ifrån kundens behov, när vi utformar rätt produkter och tjänster för kunden.

Vi vet att en fungerande bank är viktigt för att marknaden ska vara välmående. Genom ett ytterst decentraliserat arbetssätt ihop med både lokala kontor och modern teknik, är vi i princip tillgängliga för kunden dygnet runt. Vi har privat- och företagsrådgivare med mandat att fatta egna beslut i affärsfrågor som berör kunden. Det betyder snabba beslut och klara besked för kunden.

Dela sidan: