Skriv sökord

Bankkontoret i Frövi har fått ny kostym

I samhället
Bergslagens Sparbanks kontor i Frövi nyöppnar
Jessica Norén och Anton Kristensen, Privatrådgivare Bergslagens Sparbank

Senast uppdaterad: 20 januari, 2023

Förra veckan tog bankpersonalen på Bergslagens Sparbank emot de första bokade kunderna i de nya lokalerna. Flytten tvärs över gatan har gått successivt under vintern, men nu är det tillräckligt klart för att träffa kunder.

Bara ett stenkast från den gamla lokalen huserar numera Bergslagens Sparbank på Järnvägsgatan 6 i Frövi. All skyltning är inte på plats ännu, men kontoret är tillräckligt klart för att ta emot bokade kunder på den nya adressen.

– För våra kunder är det ingen större förändring. Det är ett rådgivningskontor precis som tidigare och vill du träffa oss i Frövi hör du av dig till vårt lokala Kundcenter på telefonnummer 0581-880 00 för att boka rådgivning, säger Yvonne Persson, Privatmarknadschef på Bergslagens Sparbank.

Bergslagens Sparbank har fem bankkontor i fyra kommuner

Kontoret i Frövi är bara en av bankens mötesplatser, men en viktig sådan. Frövi är en knutpunkt för närliggande orter med många stora företag och både buss- och tågförbindelser. Utöver fysiska kontor i fyra kommuner så finns banken även digitalt – i Sparbanksappen och internetbanken, men också via telefon genom sitt eget Kundcenter.

Att banken byter lokal i Frövi är ett naturligt beslut. Bergslagens Sparbank har funnits på orten i många år och lokalerna var inte längre ändamålsenliga utan hade behov av en förändring.

– De första kunderna som kom på rådgivning på nya stället tyckte det kändes riktigt bra men framför allt tycker de att det är väldigt skönt att vi finns kvar på orten, säger Jessica Norén och Anton Kristensen, Privatrådgivare på Bergslagens Sparbank.

Att ha en invigning och visa upp kontoret står näst på tur, men festligheterna får vänta tills allt är helt i ordning och vårvädret börjar visa sig.

Om Bergslagens Sparbank

Bergslagens Sparbank verkar i och för Bergslagen. Du känner igen oss på det lokala engagemanget och vårt starka kundfokus. Vi finns där våra kunder finns och utgår alltid ifrån kundernas behov, när vi utformar rätt produkter och tjänster för kunden.

Vi vet att en fungerande bank är viktigt för att marknaden ska vara välmående. Genom ett ytterst decentraliserat arbetssätt ihop med både lokala kontor och modern teknik, är vi i princip tillgängliga för dig dygnet runt. Vi har privat- och företagsrådgivare med mandat att fatta egna beslut i affärsfrågor som berör dig. Det betyder snabba beslut och klara besked för dig som kund.

Genom egna projekt och sponsring som exempelvis Drömjobbet och Bergslagens Sparbank Cup, eller via vår ägare, Sparbanksstiftelsen Bergslagen, bidrar vi till Näringsliv, Forskning, Utbildning, Idrott och Kultur i Bergslagen. Därmed är du, som kund i Bergslagens Sparbank, med och utvecklar samhället vi bor och verkar i. Tillsammans berikar vi Bergslagen.

Tänk dig att varje match är en hemmamatch, där alla parter vinner. Det är så vi jobbar i Bergslagens Sparbank. Vi är Hängiven dig.
bergslagenssparbank.se

Dela sidan: