Skriv sökord

Bankjurist sökes till Sparbanken Västra Mälardalen

Lediga tjänster

Senast uppdaterad: 22 mars, 2021

Ledig tjänst som bankjurist på Sparbanken Västra Mälardalen.

Är du vår nya bankjurist?

I samband med att en av våra jurister går på föräldraledighet förstärker vi vårt Private Bankingteam ytterligare och söker en jurist. Hos oss arbetar du i en verksamhet med korta beslutsvägar, och du får stor möjlighet att påverka din egen utveckling. Du arbetar självständigt och med stort eget ansvar.

Om jobbet

Som bankjurist hos oss är du med och ansvarar för bankens interna juridiska frågor men du jobbar även med kundjuridik av olika slag, exempelvis familjejuridik och affärsjuridik för våra kunder. Du ingår i vårt Private Bankingteam, och bidrar till att våra kunder får bästa möjliga rådgivning utifrån sin situation.

Vem är du?

Du har en juristexamen och är duktig på att uttrycka dig i tal och skrift. Du tycker om mötet med människor och drivs av att hjälpa såväl kunder som kollegor. Har du erfarenhet från liknande arbete inom bank- och finanssektorn är det ett extra plus. Som person är du engagerad och har egen drivkraft. Du fungerar väl i team men kan även arbeta självständigt och ta egna initiativ.

Låter det intressant?

Välkommen med din ansökan och CV, gärna så snart som möjligt då vi gör löpande urval, men senast den 9 april 2021. Ansök via e-post till rekrytering@sparbankenvm.se

Vill du veta mer?

Frågor om tjänsten besvaras av Per Karlsson, vice vd, tel 0221-344 50 eller per.karlsson@sparbankenvm.se

Facklig företrädare för Finansförbundet är Susanne Sirby, tel 0589-875 07 eller susanne.sirby@sparbankenvm.se

Om Sparbanken Västra Mälardalen

Som Sparbank bedriver vi verksamhet på ett annorlunda sätt än andra banker. Vår idé är att göra nytta för våra kunder och för Västra Mälardalen. Vi har inga aktieägare utan vårt överskott återinvesteras i Västra Mälardalen, i företagande, kultur och idrott.

Läs gärna mer på sparbankenvm.se

Dela sidan: