Skriv sökord

Åse Viste Sparbank söker AML-ansvarig

Lediga tjänster
Åse Viste Sparbank, AML-ansvarig

Senast uppdaterad: 29 september, 2022

Åse Viste Sparbank tror på en bankverksamhet som präglas av engagemang, personlighet och tillgänglighet. Lokal förankring och unika möjligheter till att vara en del i samhället är ett av vårt fundament, där överskott från verksamheten återinvesteras i lokalsamhället via sponsring och ekonomiskt stöd till olika projekt.

Dina arbetsuppgifter

I rollen som AML-ansvarig erbjuds du en bred och variationsrik roll som omfattar alla delar inom arbetet med att motverka penningtvätt och finansiering av terrorism. Arbetet mot penningtvätt är ett av bankens fokusområden och bidrar till en mer hållbar ekonomi samt motverkar ekonomisk brottslighet.

Arbetsuppgifterna innefattar bland annat framtagning av styrdokument, förbättringsåtgärder och omvärldsbevakning inom området. Du kommer att utgöra en rådgivande, utbildande och stöttande funktion gentemot dina kollegor samt ansvarar för aktiv uppföljning, kvalitetskontroll och kompetensöverföring gällande AML-arbetet. Vidare är du drivande i implementeringen av systemstöd inom området, där du även är utsedd kontaktperson mot samarbetspartners. Rapportering sker löpande till ledningsgruppen och du ingår i bankens administrativa avdelning. Tjänsten kan på sikt även innehålla arbetsuppgifter som rör hållbarhet, GDPR och/eller säkerhet.

Din profil

För att passa in i rollen är det meriterande om du har en högskoleutbildning inom juridik eller ekonomi, alternativt motsvarande arbetslivserfarenhet. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet från bank eller AML-arbete från annan finansiell verksamhet/myndighet.

För att lyckas i rollen behöver du vara strukturerad, självgående och lösningsorienterad. Du är kommunikativ och kan förmedla information på ett pedagogiskt och tydligt sätt i både tal och skrift. Vidare är du ansvarstagande, noggrann och drivs av att utveckla dig själv samt lära dig nya saker. Då arbetet innebär samverkan med flera olika funktioner är du en god relationsbyggare som ser samarbete som en förutsättning för att nå bästa möjliga resultat.

Du behöver också ha goda kunskaper i Office-paketet, kunna flytande svenska i tal och skrift samt kunna förstå och uttrycka dig på engelska.

Ansökan

I den här rekryteringen samarbetar vi med OnePartnerGroup. Vid frågor eller mer information vänligen kontakta ansvarig rekryterare Staffan Arkelöv på 0736-607534 eller staffan.arkelov@onepartnergroup.se.

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, därför är du varmt välkommen med din ansökan redan idag! Då vi inte tar emot ansökan via mail hänvisar vi dig till OnePartnerGroup. För den här tjänsten värdesätter vi lokal förankring.

Om OnePartnerGroup

Vi på OnePartnerGroup jobbar med rekrytering och bemanning utifrån vår största drivkraft – att se dig lyckas och nå dina mål på både kort-och lång sikt. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig, oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder. Med en lokal förankring på ett 50-tal orter, från Malmö i söder till Kalix i norr, finns vi nära dig. Utifrån ett brett kontaktnät och med en god lokalkännedom erbjuder vi ett stort utbud av lediga tjänster som kan passa dig, inom flera branscher. Välkommen till Sveriges lokalaste rekryterings-och bemanningsföretag du också.

Om Åse Viste Sparbank

Åse Viste Sparbank har funnits sedan 1876 och banken har byggts upp för att vara en stabil bank där kunderna kan känna sig trygga. Vi arbetar aktivt för att skapa en hållbar utveckling för människor, föreningar och företag i Grästorp och dess närområde. Vårt erbjudande innehåller de senaste moderna och digitala tjänsterna, men också en hög tillgänglighet och fysiska kundmöten – hos Åse Viste Sparbank är alla kunder välkomna oavsett behov. Det ger en stabil, trygg bank som ständigt utvecklas, till nytta för våra kunder. Och det skapar möjligheter för individer, näringsliv och orten att växa sig starkare. Som kund hos oss är man en viktig del i detta kretslopp.
www.avsparbank.se

Dela sidan: