Skriv sökord

Åse Viste Sparbank – Ledig tjänst

Lediga tjänster
Sörmlands Sparbank - Företagsrådgivare sökes till Nyköping

Senast uppdaterad: 29 oktober, 2021

Åse Viste Sparbank söker kundstöd/företagsrådgivare. Som i ett led i Åse Viste Sparbanks fortsatta utveckling söker vi nu en kundorienterad, kommunikativ och strukturerad person till rollen som kundstöd/företagsrådgivare. Kanske är det dig vi söker?

Läs mer om Åse Viste Sparbank på  www.avsparbank.se

 

Åse Viste Sparbank söker kundstöd/företagsrådgivare.

Dina arbetsuppgifter

I rollen som kundstöd/företagsrådgivare ingår du i ett team inom företagsavdelningen i Åse Viste Sparbank där du ger finansiell rådgivning och skräddarsyr lösningar mot bankens företagskunder.

Genom ett aktivt och proaktivt arbete erbjuder du kunderna bankens produkter och tjänster samt har hand om kreditgivning, placeringsrådgivning och administrativa uppgifter som hör företagsaffären till.
Du håller dig uppdaterad om omvärlden, marknadens utveckling samt övriga förhållanden som kan påverka berörda kunder och vidtar eventuella åtgärder. På så sätt stödjer du kundens hela affär på bästa möjliga sätt, där du både utvecklar den befintliga kundbasen samt prospekterar nya kunder. Du ser även till att följa utvecklingen vad gäller regelverk, digitala hjälpmedel och instruktioner samt deltar i bankens olika marknadsaktiviteter.

Din profil

Vi söker dig som har ett intresse för att arbeta på bank, tycker om mötet med människan och har förmågan att i kontakt med kunder och/eller medarbetare skapa förtroende. Du är kommunikativ, strukturerad och drivs av att nå uppsatta mål och resultat tillsammans med dina kollegor. Ditt arbete mot kunder präglas av engagemang och god service.

Vi tror att en ekonomiutbildning på lägst gymnasienivå i kombination med ett par års arbetslivserfarenhet inom liknande bransch är en förutsättning för att lyckas i rollen. Tidigare bankerfarenhet är givetvis meriterande, likväl om du har Swedsec-licensering inom rådgivning och bolån. Du har goda  datorkunskaper ihop med en god administrativ förmåga samt behärskar svenska språket i tal och skrift. B-körkort är ett krav.

Läs mer och ansök här

Åse Viste Sparbank

Genom att mynta begreppet ”Det är vår bank!” vill vi tydliggöra det unika, inte bara med sparbanksidén som sådan, utan också i den känsla som vi upplever finns i hela vårt verksamhetsområde, både bland kunder och medarbetare. Det innebär också ett löfte som ställer höga krav på oss att vara en utvecklingsmotor i bygden som bidrar till tillväxt, men också att möta dina och alla andra kunders behov på ett professionellt och personligt sätt, både när det gäller produkterna och det bemötande
du får.

Vi kommer att fortsätta verka aktivt för Grästorpstraktens utveckling och göra allt vi kan för att möta och överträffa dina förväntningar på oss. För Åse Viste Sparbank är ju verkligen allas vår bank – den tillhör dig, den tillhör mig, den tillhör alla som har sitt hjärta här.

Läs mer om Åse Viste Sparbank på www.avsparbank.se

Om OnePartnerGroup
OnePartnerGroup är en svenskägd koncern med ett unikt helhetskoncept för företag. Vi är en trygg partner när du behöver hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Hos oss har du tillgång till den bästa lokala kompetensen inom både yrkesarbetar- och tjänstemannasektorn.

Du får också flexibla lösningar som möjliggör långsiktig tillväxt och lönsamhet. Vi finns nära dig. OnePartnerGroup är verksam på 50 orter, med över 2600 engagerade medarbetare. Genom vår kännedom om, och närvaro på, så många platser är vi Sveriges lokalaste samarbetspartner.

Vi är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag.

Dela sidan: