Skriv sökord

Kinda-Ydre Sparbank utsedd till Årets Företagare i Ydre

I samhället Näringslivet
årets företagare i Ydre, kinda ydre sparbank
Tomas Johansson, ordförande Ydre Näringsliv, överlämnar pris till Kinda-Ydre Sparbank som representeras av styrelseledamoten Tommy Johansson, vd Johan Widerström och personalrepresentanten Margareta Carlfors.

Senast uppdaterad: 14 mars, 2022

Ydre Näringsliv har utsett Kinda-Ydre Sparbank, med hjärtat i Ydre, till ”Årets Företagare i Ydre 2021”.

– Jätteroligt och hedrande. Det känns väldigt fint och samtidigt inspirerande att få den här utmärkelsen. Jag delar den med alla medarbetare, styrelse och huvudmän som är engagerade i Sparbanken. Det här är ett kvitto på att vi gör ett bra jobb.

Det säger Kinda-Ydre Sparbanks vd Johan Widerström efter att Ydre Näringslivs omvalde ordförande, Tomas Johansson, läst den fina motiveringen och överräckt diplom och pris. Årets Företagare hyllades med applåder i samband med Ydre Näringslivs årsmöte på Ryzätra, Rydsnäs, på lördagskvällen. 55 deltagare var på plats.

– Det uppskattas av det lokala näringslivet i Ydre att vi uppmärksammar företag på det här viset. Kinda-Ydre Sparbank gör stor nytta för näringslivet och invånarna i bygden. Ombyggnationen av bankkontoret i Österbymo visar också att de satsar långsiktigt i Ydre. De har gjort sig väl förtjänta av utmärkelsen, säger Tomas Johansson.

Lokal förankring är en del av Sparbankens själ

Kinda-Ydre Sparbank är en lokal, fristående och självständig Sparbank som grundades 1866. Bankens signum är det breda samhällsengagemanget inom både närings- och föreningsliv.

– Vi vill finnas nära våra kunder, det vill säga företagare och invånare i Ydre. Att vi är verksamma lokalt är en del av Sparbankens själ. Därför känns det extra roligt att satsningen på bankkontoret i Österbymo blivit både lyckad och uppmärksammad, säger Johan Widerström, vd för Kinda-Ydre Sparbank.

Motivering till Årets Företagare i Ydre 2021:

”Denna verksamhet erbjuder sina tjänster för hela bygden. Har satsat stort lokalt och anpassat sin verksamhet efter hur kundmarknaden har ändrats. Satsningen innebär en tryggad framtid för oss i Ydre inom denna nisch. Har starkt bidragit till många föreningars och bygders utveckling genom generösa ekonomiska bidrag till olika projekt.”

Ydre Näringsliv är en lokal förening för företagare inom Ydre kommun och har nu vuxit till 137 medlemmar, vilket är det högsta antalet sedan starten 2004. Föreningen jobbar för att stärka samarbetet mellan Ydres företagare och aktivt marknadsföra Ydres företagare.

För ytterligare information, kontakta: Tomas Johansson, ordförande Ydre Näringsliv, mobil: 070-550 42 23
Johan Widerström, vd Kinda-Ydre Sparbank, mobil: 070-699 56 00

Om Kinda-Ydre Sparbank:

Traditionell och modern. Det är vår Sparbank. Det betyder att vi vilar på en gedigen kunskap och erfarenhet samtidigt som vi hela tiden blickar framåt och erbjuder de senaste lösningarna för din ekonomi och dina försäkringar.
kindaydresparbank.se

Lena Karlsson
Lena Karlsson
lena.karlsson@sparbankerna.se
Dela sidan: