Skriv sökord

Sala Sparbank på tredjeplats i Årets arbetsgivare

I samhället Undersökning
årets arbetsgivare, sala sparbank, brilliant awards

Senast uppdaterad: 18 februari, 2022

Idag har undersöknings- och actionplattformen Brilliant Future presenterat vilka arbetsgivare som medarbetarna tycker allra bäst om. Listan är baserad på kvantitativ data från cirka 290 000 medarbetarundersökningar som visar att Sala Sparbank placerar sig på en tredjeplats som en av de bästa arbetsgivarna ibland företag med upp till 100 anställda.

– Vi är otroligt stolta över vår placering. Förutsättningen är fantastiska medarbetare som känner engagemang och motivation i vardagen. Genom delaktighet, möjlighet till påverkan och öppenhet skapar vi en härlig arbetsplats med engagerade och motiverade kollegor, säger Per Skargren, vd på Sala Sparbank.

Brilliant om undersökningen

Undersökningen visar vilka arbetsgivare som tar bäst hand om sina medarbetare. Kartläggningen är helt och hållet baserad på kvantitativ data – medarbetarnas egna upplevelser.

Sala Sparbank förstår värdet av strålande medarbetarupplevelser – vikten av att strategiskt och datadrivet arbeta med att mäta medarbetarnas upplevelse, för att sedan analysera data och agera på den. Det ökar möjligheterna för varje medarbetare att frigöra sin potential och sitt engagemang, vilket har en direkt påverkan på kundlojaliteten. Vår data visar gång på gång att engagerade medarbetare skapar lojala kunder, vilket påverkar resultatet på sista raden, säger Ulrika Jonsson, tf vd på Brilliant Future.

För mer information

Per Skargren, vd Sala Sparbank
0224-850 80
per.skargren@salasparbank.se

Läs mer om undersökningen här Brilliant Future

Sala Sparbank – Skapar växtkraft

Sala Sparbank är en fristående bank utan aktieägare. Vi grundades 1828 och är landets näst äldsta bank. Vi har under många år gett tillbaka av vår vinst till olika lokala verksamheter. Att ge tillbaka för en bättre framtid, är en viktig drivkraft i vårt arbete. Det kallar vi växtkraft.

Läs mer om Sala Sparbank här

Dela sidan: